Velká věštba na červenec pro Váhy: Budete muset hodně improvizovat

Co čeká Váhy v prázdninovém sedmém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na červenec, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet a také z run vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na červenec vám z tarotových karet vychází Sedmička disků, která vás bude nutit, abyste v sobě vykřesali všechny své síly, protože ne vše bude tak, jak jste předpokládali. To, co jste měli naplánované, bude vyžadovat nějakou změnu, a vy budete muset hodně improvizovat.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem července vás čeká cesta, která vám udělá radost. Přijde i láska a možná si užijete i pár pěkně žhavých nocí plných sexu. Budete v dobré společnosti, můžete se toho i hodně dozvědět a načerpat síly.

Během druhé dekády vás budou podporovat nějací moudří lidé, od kterých se můžete něco naučit. Budete mít i výdaje související pravděpodobně s vaším zaměstnáním a do budoucna se vám hodně zúročí.

Ve třetí červencové dekádě vás může naštvat nějaký muž, u kterého budete mít pocit, že vám vůbec nerozumí, a budete z toho zbytečně nervózní. Naštěstí to nebude muž vašeho srdce, ten bude stát po vašem boku.

Magie na dovolenou pro Váhy

Pokud budete u moře na písečné pláži, udělejte si v písku kruh o průměru asi 30 cm a do něj nakreslete (prstem nebo ideálně klacíkem, který vyplavilo moře) symbol toho, co byste chtěli, aby se vám splnilo. Nebo použijte některou z run. A pokud vám to následující vlna celé spláchne do moře, znamená to, že Neptun přijal vaši objednávku a vaše přání by se mělo splnit.

Vaše runa na červenec: Naudiz

Naudiz v překladu znamená nouze. Ve skutečnosti vám tato runa může hodně pomoci, protože jste dotlačeni k tomu, abyste se dostali ze situace, kterou už dál nehodláte snášet. Přinutí vás, abyste si pomohli sami.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.