Velká věštba na duben pro Ryby: Čeká vás příliv peněz, ale i práce

RYBY: Měsíční horoskop na duben 2024

Co čeká Ryby ve čtvrtém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jak vám levandule pomůže k penězům? Přečtěte si předpověď na duben, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na duben vám z tarotových karet vychází karta Pětka mečů, která ukazuje, že byste se mohli poprat se starými vzorci. Nic zásadního se dít nebude, ale někdy to může hlava a mysl zveličovat.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují, že na začátku měsíce budete řešit pracovní záležitosti, nějaké nabídky. Jde vám i radost, možná vám nějaký kolega bude lichotit, jak jste skvělí, ale od toho samého kolegy můžete potom čekat i práci navíc za stejné peníze.

Ve druhé dekádě se oklepete ze všech těch věcí, protože vy už víte, co je asertivita. Můžete se věnovat mladším lidem nebo dětem. Nesou vám velké štěstí a radost, stejně jako cesty a rodinné záležitosti. Nasbíráte sílu a energii.

Koncem dubna k vám přijde větší obnos peněz. Zaslouženě sklidíte plody své práce. Budete upravovat a měnit svůj domov a budete z toho mít dobrý pocit. Pokud jste ve vztahu, můžete očekávat pomoc od svého partnera. Přijdou i pracovní starosti, ale ty jsou pěkné. Věci se poskládají přesně tak, jak mají, a vy budete mít velmi úspěšný duben.

Kouzlo pro Ryby

Příroda v sobě má pro nás nejrůznější symboly a tím vaším je pro duben levandule. Ta bývala používána na kouzla s penězi. Vykuřování s levandulí dokázalo zajistit hojnost a úspěch. Sušená levandule s chmelem v polštářku podporuje klidný spánek. A jak si přitáhnout peníze, si poslechněte v úvodním videu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.