Velká věštba na leden pro Blížence: Čeká vás hodně práce, dobře si vše zorganizujte

BLÍŽENCI: Měsíční horoskop na leden 2024

Co čeká Blížence v prvním měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co by neměli promeškat? A jaký talisman jim může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Blížence z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na leden vychází karta Desítka disků, což znamená, že se nezastavíte, budete mít spoustu práce a nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Bude potřeba, abyste si všechno velmi dobře zorganizovali.

Co říkají mariášové karty?

Začátek měsíce vypadá velmi pěkně, zvládnete všechno, co jste si naplánovali, i když toho bude hodně. Z práce budete mít radost a půjde vám skvěle od ruky. Svědčit vám bude, když budete pobývat mezi lidmi.

Ve druhé dekádě budete plánovat, co budete chtít v tomto roce realizovat a vezmete to velmi důkladně. Ale půjde vám to vše do štěstí, tak se máte nač těšit.

Třetí dekáda vychází úplně kouzelně. Možná to pro vás bude ještě spokojenější období než konec roku. Štěstí vás čeká jak v citech, tak v lásce a těšit se můžete na uznání společnosti, ve které se budete pohybovat. Lidé vám budou doslova nahrávat, což bude velmi příjemné, milé a uvolňující.

Talisman na leden pro Blížence - Jin a jang

Podle staré čínské filozofie Jin a jang symbolizuje společně vesmír. Jsou to dvě síly, které tvoří opozici, ale společně tvoří dokonalý celek. A stejně tak vy dokážete skloubit dohromady všechno, co potřebujete.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.