Velká věštba na leden pro Kozorohy: Čeká vás měsíc plný odpočinku i příjemných změn

KOZOROH: Měsíční horoskop na leden 2024

Co čeká Kozorohy v prvním měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaký talisman vám může přinést štěstí? Přečtěte si předpověď na leden, kterou pro Kozorohy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na leden vám z tarotových karet vychází karta Smrti a to znamená, že něco starého skončí a něco nového začne. Vše, co už vám neslouží a není ve vašem životě potřeba, odchází a přichází to, co vám má do života přijít, abyste byli šťastní.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vychází úplně úžasně. Pokud jste se báli přelomu roku, tak vůbec nemusíte. Konečně si odpočinete, najdete si nové koníčky a zájmy. Všechna vaše jednání nebo zkoušky vyjdou skvěle a budete mít kolem sebe lidi, kteří vám budou chtít pomoci, přijdou s dobrou radou. I vy můžete někomu dobře poradit a získáte si tak uznání svého okolí. Vypadá to, jako kdybyste v tomto měsíci mohli na svou stranu získat ženu - patronku, která nad vámi bude držet ochrannou ruku.

I konec měsíce vychází moc pěkně, přijde k vám nějaká zajímavá nabídka, vidět jsou i peníze. A čekají vás také nějaké další změny hned začátkem února.

Talisman štěstí pro Kozorohy - králičí tlapka

Králičí tlapka je považovaná za šťastný talisman a aby měla magické vlastnosti, tak musí být levá a nošená v levé kapse. Chrání před čarodějnicemi.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.