Astročlánky

21. října 2024 06:00

redakce Prima Ženy

Velká věštba na listopad pro Berany: Máte před sebou pěkný a plodný měsíc

BERAN: Měsíční horoskop na listopad 2024

Co čeká Berany v jedenáctém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaká svíčka jim dodá sílu a posílí milostnou magii? Přečtěte si předpověď na listopad, kterou pro Berany z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na listopad vychází Velekněz. To znamená, že se možná budete zabývat věcmi, které mají přesah. Možná budete zkoumat podstatu vašeho bytí, proč tady jste, co můžete udělat lépe. Tato karta je i o autoritách a o tom, že některé věci zkrátka jsou a je potřeba se s nimi smířit. A stejně tak je potřeba se smířit s lidmi ve vašem okolí, protože jsou takoví, jací jsou, a těžko budou jednat jinak.

Co říkají mariášové karty?

Podle mariášových karet máte před sebou docela pěkný a plodný měsíc. Hned během první listopadové dekády dokážete vyřídit věci, které potřebujete a které mohou být spojené s vašimi jistotami. I když o tom teď ještě možná nevíte, přijde něco, co potřebujete projednat a možná lépe nastavit. Ze začátku vám to může dělat těžkou hlavu, ale nemusíte se toho bát. Je potřeba jen udělat první krok.

Mohlo by vás zajímat: Podzimní hygge pohoda podle znamení zvěrokruhu: Jak si nejlépe odpočinete?

Pak se vám uleví a vstoupíte do druhé dekády, která už vypadá mnohem lépe. Budete mít možnost trochu vydechnout. Možná se setkáte s přáteli, s rodinou, můžete vyniknout i v pracovní oblasti, kde by mohl někdo ocenit vaše zkušenosti a pracovní píli. Chvála toho člověka nebude hraná, uznání bude skutečné a vás to potěší.

Ve třetí dekádě vás čekají investice, které budou spojené s vaším bydlením a možná i rodinou. Aby toho nebylo málo, budete investovat i do věcí spojených s dopravou. Může se jednat o opravu auta, nákup jízdenek a podobně. Vy budete svědomitě plnit své plány tak, abyste mohli tyto věci pustit z hlavy a věnovat se něčemu dalšímu. Koncem měsíce věci dotáhnete tak, jak potřebujete. Počítejte jen s tím, že vás pravděpodobně budou potřebovat vaši přátelé nebo mladší členové rodiny, s nimiž budete diskutovat o věcech, které mají dlouhodobější význam, například o výběru vhodného povolání.

Listopadová magie svíček pro Berany

K vašemu znamení se hodí ideálně bílá, růžová nebo červená svíčka. Právě svíčka, která má červenou barvu, pomáhá přitahovat tělesnou vášeň, probouzí motivaci, přináší nový život a začátky. V porovnání s jinými barvami vám červená svíčka dodá sílu, iniciativu, posiluje také sexuální a milostnou magii, plodnost a sílu vůle. Červené svíčky jsou docela silné. A protože posilují bojovou magii, obvykle se zapalují společně s bílými nebo růžovými svíčkami, které zmírňují jejich intenzivní vibrace.  Červené svíčky posilují účinek téměř každého rituálu, který ještě můžete posílit tím, že ke svíčce přidáte červený jaspis nebo korál.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)

Celý výklad si poslechněte ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 10. 2024

Ať se podíváte do mnoho map a mnohokrát zastavíte a zeptáte se na cestu, stále si nebudete jisti, kudy jet. Všechny cesty mají něco do sebe a vy nechcete cestou do cíle minout žádnou památku. Nezapomeňte, že to není vaše poslední cesta. Příště můžete vždy vyzkoušet jinou trasu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.