Astročlánky

19. října 2024 05:30

Petra Martišková

Nejžárlivější znamení zvěrokruhu: Ve vztazích nedůvěřují Býci ani Raci

Přehnané kontrolování partnera, obviňování, nedůvěra a neustálé výčitky – je vám to povědomé? Pak nejspíš máte doma žárlivého partnera. Nebo jste to vy, kdo tomu druhému nedůvěřuje. Velký vliv na to, jak se dokážete poprat se žárlivostí, má znamení zvěrokruhu, ve kterém jste se narodili. Kdo s tím má podle horoskopu největší problém?

Žárlivost je přirozená lidská emoce, ale někteří ji prožívají tak intenzivně, že mohou svým chováním vztah zatěžovat a zbytečně vyvolávat napětí. Takové chování často vychází z obav a nejistoty, které nejsou vždy opodstatněné, ale mohou vést k vážnému poškození vzájemné důvěry. Která znamení zvěrokruhu jsou nejžárlivější?

Mohlo by vás zajímat: Horoskop lásky na říjen 2024: Býk potřebuje víc romantiky, Střelec nové zážitky

Štír

Kdyby se vyhlašoval král žárlivosti, bezesporu by jím byli zrozenci ve znamení Štíra. Toto znamení je známé svou hlubokou a intenzivní povahou, což se projevuje nejen ve vztazích, ale i v běžném životě. Štíři bývají velmi vášniví a ochranitelští vůči svým blízkým, což však někdy může přerůst až do žárlivosti. Potřebují mít ve vztahu pocit kontroly a bezpečí, a když cítí ohrožení, jejich žárlivost může vyplout na povrch. Ne vždy svou žárlivost ukazují navenek, často ji skrývají za manipulaci, ve vztazích pak mohou vyvolávat nepříjemné napětí.

Býk

Býk je známý svou touhou po stabilitě, věrnosti a bezpečí, takže je velmi citlivý na jakékoli narušení svých jistot. Jako zemské znamení potřebuje Býk cítit, že jeho vztahy jsou pevné a neotřesitelné. Pokud má pocit, že je jeho láska ohrožena, může začít být velmi žárlivý. Je také známý svou tvrdostí, což znamená, že pokud jednou začne žárlit, je pro něj těžké tuto emoci pustit.

Čtěte také: Čakra srdce: Když se zablokuje, hrozí problémy s tlakem a srdcem, lékem je láska

Lev

Lvi milují být středem pozornosti a zářit v očích svých blízkých. Když mají pocit, že jejich partner věnuje pozornost někomu jinému, nebo že nejsou dostatečně oceňováni, jejich hrdost je zasažena a žárlivost je nevyhnutelná. Lev touží po obdivu a uznání, a pokud má pocit, že ho jeho partner nedoceňuje, začne si připadat ohrožený. Jeho žárlivost je často spojena s jeho potřebou cítit se výjimečný a milovaný.

Rak

Raci jsou velmi emocionální a citliví lidé, což je přímo předurčuje k náchylnosti k žárlivosti. Ve vztazích potřebují cítit hluboké spojení a hlavně jistotu. Pokud mají pocit, že jejich vztah není stabilní, jejich žárlivost vypluje na povrch s obří intenzitou. Raci jsou velmi ochranitelští vůči svým partnerům, ale také až přehnaně podezíraví. Jejich žárlivost je často zakořeněná v jejich strachu z odmítnutí nebo ze ztráty milované osoby.

Poslechněte si horoskop na říjen od slavné kartářky ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 10. 2024

Ať se podíváte do mnoho map a mnohokrát zastavíte a zeptáte se na cestu, stále si nebudete jisti, kudy jet. Všechny cesty mají něco do sebe a vy nechcete cestou do cíle minout žádnou památku. Nezapomeňte, že to není vaše poslední cesta. Příště můžete vždy vyzkoušet jinou trasu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.