Velká věštba na říjen pro Střelce: Budete úspěšní v práci, jen pozor na závist

Co čeká Střelce v desátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Střelce z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Trojka holí, která předpovídá, že se vám bude dobře dařit po pracovní stránce. Můžete si také nastavit něco tak, že z toho budete mít dlouhodobý zisk. Radost by vám mohly dělat nejen pracovní, ale i nějaké studijní věci.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem měsíce se může objevit závist, kterou budou vzbuzovat vaše úspěchy. Bude ale spíš jen osobního rázu. Moc si to neberte a od závistivých lidí se držte dál. Už koncem první říjnové dekády budete mít možnost zlepšit si vztahy, budete komunikovat ohledně citů a můžete také odkrýt nějaké tajemství.

Druhá dekáda bude více pracovní. Máte možnost vyhrát nějaký konkurz, soutěž nebo sázku, což vám udělá radost. Ženám se může dvořit nějaký muž z jejich okolí a bylo by dobré udržet to v přátelské rovině.

Třetí dekáda by mohla být celkem příjemná. Jen pozor na úřední záležitost, která se bude týkat nějaké smlouvy, abyste nebyli nemile překvapeni. Vše si raději zkontrolujte. Pomůže vám člověk, který vás má rád, a nakonec najdete způsob, jak z této šlamastiky ven.

Kámen štěstí pro Střelce na říjen: Lapis lazuli

Lapis lazuli posílí vaši čakru třetího oka a také čakru hrdla, což potřebujete, abyste si dokázali vše vykomunikovat. Dokáže zvětšit vaše parapsychologické schopnosti a spojení se světem duchů. Pomáhá k odvrácení zlé magie a může zvýšit vaši osobní sílu.

Když se vydáte na duchovní cestu, nebo jenom něco řešíte, můžete si pořídit náušnice s tímto krásně modrým kamenem. Otevře vám možnost přijímat informace shůry. Mějte jen na paměti, že lapis lazuli příliš nemá rád vodu a sůl.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.