Velká věštba na říjen pro Vodnáře: Snažte se problémy řešit dřív, než bude pozdě

Co čeká Vodnáře v desátém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na říjen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na říjen vám z tarotových karet vychází Královna pohárů, která zrcadlí svět. Je to žena, která dokáže pomoci, zastat se vás, má dobré srdce, pevný charakter a příliš toho nenamluví. Často se stává, že se nechá dlouho využívat jinými lidmi. Ne proto, že je hloupá, jen vyčkává, zda se to nezlepší. Pokud ne, pak za sebou pálí mosty a není cesta zpátky. V obecné rovině je to velmi pozitivní karta, která slibuje radost v rodinné a přátelské oblasti a dobré partnerské vztahy.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem měsíce přijde zpráva od muže, který vás může někam poznat. Možná kvůli tomu rychle budete měnit plány a je jen na vás, kam až to necháte zajít.

Ve druhé dekádě budete řešit praktické věci, hlavně finance a práci. Může se objevit nějaká mrzutost, která se bude teprve rodit a plně se projeví až později. Teď máte ale ještě šanci vše urovnat.

Třetí dekáda by mohla být skvělá, až na někoho, kdo se bude domáhat vaší pozornosti nebo vás nějakým způsobem naštve a zbytečně vám znepříjemní některý z vašich dnů. Na druhou stranu vám zvedne náladu někdo jiný, člověk, na kterého se můžete spolehnout, a který vám možná udělá radost malým dárkem.

Kámen štěstí pro Vodnáře na říjen: Růženín

Růženín přeje lásce ve všech jejích formách. Může to být láska k sobě, k druhým lidem, přátelům. Růženín pomáhá zvětšit pocit vlastní hodnoty a přitahuje lidi s podobnými pohledy na svět. Pomáhá nalézt silné citové pouto. Růženín ve tvaru srdce umí přitahovat lásku, může pomoci i ve chvíli, kdy máte zlomené srdce, a dokáže také navázat nové přátelské vztahy a získat dobré přátele.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.