Astročlánky

21. července 2024 05:30

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Býky: Čeká vás velmi pěkné období, v práci i soukromí

PRIMA HOROSKOPY S1 - BÝK: Měsíční horoskop na srpen 2024

Co čeká Býky v osmém měsíci roku 2024? Na co by si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co by naopak neměli promeškat? A jaký rituál jim pomůže shodit nějaké to kilo a dosáhnout vysněné váhy? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Býky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází karta Vůz. Možná se budete o něčem rozhodovat a volit, jestli vybrat tu či onu variantu. Tato karta také říká, že nemůžete zůstat stát na jednom místě. I kdyby se vám nechtělo nějaké rozhodnutí učinit, stejně pro vás bude nakonec výhodnější se posunout, než zůstávat na jednom místě.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty vám slibují velmi pěkné období. Hned na začátku měsíce možná někam pojedete. Cesty mohou být lehce komplikované, hlídejte si tedy, abyste měli hlavně všechny doklady v pořádku. Budete mít ale nad sebou boží ochranu a budou kolem vás lidé, kteří vám vždy přijdou na pomoc a vy se dokážete dostat z jakékoli náročnější situace.

Druhá dekáda vám slibuje hodně lásky a komunikace s lidmi. Může se vám ozvat někdo, s kým jste se dlouhou dobu neviděli. Možná navážete na nějaký zpřetrhaný kontakt, a protože si budete mít o čem povídat, bude to, jako kdybyste se viděli včera.

Mohlo by vás zajímat: Erotický horoskop pro ženy narozené ve znamení Býka

Třetí dekáda vás překvapí nějakou příjemnou událostí týkající se vašeho zaměstnání. Možná něco dopadne lépe, než jste si mysleli. Budete z toho mít radost, také se za to náležitě odměníte a koncem měsíce budete mít pocit, že jste dobře splnili všechny úkoly, které jste si na prázdniny stanovili.

Rituál na srpen pro Býky

Pokud se potřebujete zbavit přebytečné váhy, zkuste tento starý rituál na hubnutí. Vezměte si po hrsti čerstvého rozmarýnu, petrželové natě, šalvěje, jahod, velkou špetku muškátového oříšku, sklenku mléka, lžičku medu, tekuté mýdlo bez vůně a vonnou svíci. Tu zapalte a postavte na vanu. Všechny ostatní ingredience spojte tak, aby vznikla jednolitá hmota, která vyladí vaše tělo na pálení tukové tkáně. Nalijte ji do vany s teplou vodou, dobře promíchejte a během koupele opakujte: „Nechť byliny, oheň a voda pomohou mi dosáhnout vytoužené váhy.“ Můžete to říci i vlastními slovy, důležité je byliny a živly požádat. V koupeli setrvejte, dokud voda nevychladne. Bylinky pak z vody vyndejte, vysušte a pak, třeba až druhý den, je s myšlenkou na hubnutí spalte, například v kovové misce. Tento rituál opakujte vždy v období úplňku, dokud nezískáte vytouženou postavu.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.