Astročlánky

24. července 2022 05:23

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Lvy: Buďte ve střehu a naslouchejte své intuici

Co čeká Lvy v osmém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Lvy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází Císařovna. Slibuje vám, že vy budete těmi, kdo bude všechno řídit, i když to na první pohled nebude vidět.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem srpna zůstaňte ve střehu. Kolem vás se bude dít spousta věcí, někteří lidé vám budou podlézat, ne vždy ale budou jejich úmysly takové, jak říkají. Buďte tedy opatrní.

Druhá dekáda přinese zajímavé cestování a inspiraci, díky které můžete transformovat svůj život.

Ve třetí dekádě si hlídejte své zdraví a neriskujte. Tentokrát by se vám to nemuselo vyplatit. Naslouchejte své intuici, která by vás měla správně nasměrovat.

Letní bylinky a květiny pro Lvy

Bylinka pro vás je bazalka, která má ráda léto a její radostná vůně vám dovolí cítit se všude tak, jako kdybyste byli na Italské riviéře. Přidaná do salátu spraví zažívání, zejména po náročném grilování. Také vás dokáže zklidnit po dnech vyplněných prací nebo zábavou a výlety.

Z květin jsou pro vás ideální vlčí máky. I když jsou křehké a jemné, mají velkou magickou moc. Umí otevírat třetí oko, takže díky jejich kouzlu budete nejen uhrančivě krásní, ale také vám pomohou otevřít intuici a všímat si věcí, které dosud šly mimo vás.

Zdroj: autorský text (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.