Astročlánky

23. července 2022 05:12

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Raky: Začátek měsíce může přinést velkou lásku

Co čeká Raky v osmém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Raky z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází Šestka pohárů, což je taková trochu zasněná karta, která ukazuje věci, které byste chtěli nebo si představovali. Někdy trochu nekoresponduje s tím, co se děje v realitě, na druhou stranu nám ale naše vize někdy dokážou budoucnost naplánovat.

Co říkají mariášové karty?

Hned začátkem měsíce budete mít možnost obnovit svůj vztah a nezadaní mohou potkat někoho, kdo by se mohl stát jejich životním partnerem. Nebuďte tedy zavření doma, běžte mezi lidi, mějte oči otevřené a naslouchejte. Začátek srpna bude pro vás velmi důležité období, které nesmíte promeškat.

Ve druhé dekádě vás čekají výdaje a budete se trochu obávat, jestli to zvládnete. Ničeho se nebojte, zvládli jste to už v minulosti, zvládnete to i teď. Také se potkáte s přáteli a měli byste počítat s tím, že každá legrace něco stojí. Buďte obezřetní a snažte se nevyzrazovat veškerá svá tajemství.

Ve třetí dekádě budete už víc přemýšlet o pracovních záležitostech a o tom, co přinese další měsíc. Proto budete velmi překvapení, když se dozvíte zprávu od někoho nového, kdo vám může odhalit věci ohledně vaší nové práce, nebo vám ukáže, na co si dávat pozor ve svém stávajícím zaměstnání. Tyto informace budou pro vás mimořádně důležité.

Letní bylinky a květiny pro Raky

Ideální je pro vás zelený čaj s jasmínem, který pročistí vaši kůži, pomůže vám zbavit se toxinů a navodí pocit bezpečí.

Z květin se můžete obklopit topolovkou.  Její květy vám přinesou radost a vytáhnou vás z propadu nálad. A možná se také stane, že si vás díky ní všimne někdo výjimečný. Dodá vám totiž kouzlo a krásu. Pro ty, kteří hledají lásku, jsou lepší světlejší květy topolovky, pro vášnivější objetí pak květy tmavší.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.