Astročlánky

31. července 2022 05:12

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Ryby: V soukromí vás čeká velká radost

Co čeká Ryby v osmém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází Devítka mečů, která upozorňuje na zdraví – vaše nebo lidí kolem vás a vypadá to, jako byste se něčeho obávali. Měli byste přemýšlet, co způsobuje vaše strachy a jak se z nich vymanit. Někdy Devítka mečů upozorňuje i na to, že se k vám okolí nechová tak, jak byste si zasloužili.

Co říkají mariášové karty?

V první srpnové dekádě buďte opatrní na pokuty. Zatímco ostatním všechno projde, když vy zastavíte někde v zákazu, hned se objeví někdo, kdo vám vysvětlí, že to dělat nemáte. V soukromí vás ale čeká velká radost. Můžete potkat novou lásku, někdo se vám možná vrátí do života nebo vzkřísíte stávající vztah.

Během druhé dekády vás čekají různá rodinná nebo přátelská setkání, kde si vyříkáte nedořešené věci z minulosti.

Ve třetí dekádě budete řešit zdravotní věci, možná i plánované, které by měly dopadnout dobře.

Letní bylinky a květiny pro Ryby

V srpnu vám prospěje kopr, který pomáhá s trávením, snižuje tlak a v neposlední řadě podporuje odvodnění.

Z květin je pro vás ideální lilie. Když ji necháte doma rozkvést, svou vůní navodí pocit bezpečí, dobré nálady a inspirace. Mohou vás pak napadnout věci, které budou skvělé pro vaši budoucnost.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.