Astročlánky

27. července 2022 05:43

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Štíry: Vyřeší se vše, co vám dělalo těžkou hlavu

Co čeká Štíry v osmém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Štíry z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází Král holí, podle kterého byste si měli dát pozor na možné hádky. Půjdete si za svým a budete si říkat, co chcete, bez ohledu na to, zda se to vašemu okolí líbí nebo ne.

Co říkají mariášové karty?

Na srpen vám vycházejí velmi krásné karty. Vyřeší se pracovní věci, které se táhly dlouhou dobu a vy jste z nich měli těžkou hlavu.

Ve druhé dekádě možná budete mít strach, že nezvládnete nějaké výdaje, ale opak bude pravdou, takže se ničeho nemusíte bát. Zastanou se vás i lidé, u kterých byste to nečekali, a vy v nich získáte své ochránce.

Koncem měsíce vás čekají cesty, které jste si naplánovali a které si užijete. Odhalíte také věci, které vám dlouho vrtaly hlavou, a přijdete na různá tajemství. Někoho by se mohlo dotknout i dědictví z minulosti.

Letní bylinky a květiny pro Štíry

V srpnu bude pro vás skvělá meduňka, která vám pomůže usnout. Když ji budete mít blízko sebe, krásně vás uklidní, což se bude hodit zejména velmi vystresovaným Štírům, kteří jsou na hranici velkého emocionálního výbuchu.

Z květin oceníte pomněnky, které vám pomohou uchovat si pěkné vzpomínky z prázdninových cest. Jejich optimistická barva rozežene smutky a probudí umělecké vlohy. Kdo ví, třeba začnete psát milostné verše. Bavte se, užívejte si, protože tento měsíc vám vychází velmi krásně.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.