Astročlánky

26. července 2022 05:32

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Váhy: Co si usmyslíte, to by vám mělo vyjít

Co čeká Váhy v osmém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Váhy z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Z tarotových karet vám na srpen vychází Král pohárů, což je docela dobrá karta. Ukazuje láskyplné mužné seznámení a zajímavého ochránce. Také nabádá, abyste si nenechali druhými lidmi brát svůj klid, dobrou náladu, myšlenky a nápady a nenechali se strhnout jejich starostmi.

Co říkají mariášové karty?

Celý srpen nad sebou budete mít boží ochranu a karty vám slibují i vášeň a sex. Hned začátkem měsíce vás čekají zajímavá setkání. Můžete potkat lidi, kteří ovlivní vaši budoucnost. Pozor si dejte jen na ty, kteří všechno hodnotí a kritizují a nezavděčíte se jim, i kdybyste se přetrhli.

Také budete mít výdaje týkající se úředních záležitostí a možná i lékařů, například zubaře. Od svých známých se dozvíte věci, které byste vůbec nečekali a které vám i celé vaší rodině v budoucnu přinesou zisk. Celkově by pro vás srpen měl být velmi hezký a co si usmyslíte, to by vám mělo vyjít.

Letní bylinky a květiny pro Váhy

Oregano neboli dobromysl vám dodá sexappeal a víru v sebe. Ochutíte s ním nejen pizzu, ale i mnoho dalších jídel. Má silné antiseptické a protizánětlivé účinky a také vás ochrání před nepříjemnými překvapeními.

Z květin je pro vás naprosto ideální polní růže, nebo růže pětilistá, která je symbolem Venuše, vaší planetární vládkyně. Dodá vám víru v sebe, posílí vaši intuici a pomůže vám dobře rozpoznat lidi kolem vás. Její vůně vám dokonale zvedne náladu.

ZDROJ: autorský článek (Helen Stanku – Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.