Astročlánky

30. července 2022 05:03

redakce Prima Ženy

Velká věštba na srpen pro Vodnáře: Budete v zápřahu, ale užijete si to

Co čeká Vodnáře v osmém měsíci roku 2022? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat a co byste naopak neměli promeškat? Přečtěte si předpověď na srpen, kterou pro Vodnáře z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na srpen vám z tarotových karet vychází Šestka disků, která předpovídá, že budete v zápřahu, ale zároveň si to velmi užijete. Budete se starat o své okolí, využijete různé příležitosti a dozvíte se i spoustu důležitých informací. Ve vztazích to může být poklidná nuda, na kterou ale později budete s vděčností vzpomínat.

Co říkají mariášové karty?

Začátkem srpna může nastat jakési informační temno, které by vám mohlo zastřít mysl z hlediska různých investic nebo toho, kam směřovat svou energii. Díky své intuici ale dokážete odrazit možné škody a o kousek uniknete potížím. Aniž byste to čekali, můžete také získat nějakého ctitele/ctitelku nebo příležitost si užít něco příjemného a zajímavého.

Během druhé dekády nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Všichni po vás budou něco chtít a vy se budete snažit všem vyhovět. Na druhou stranu, lidé, kterým teď pomůžete, vám to jednou oplatí. Hlídejte si zdravotní věci a možná se budete muset postarat i o starší lidi ve svém okolí.

Koncem srpna už budete myslet na povinnosti a koloběh, který vás v září čeká. Vy se ale na čas, kdy se vše zase vrátí do zajetých kolejí, budete nesmírně těšit. Během celého měsíce pamatujte na to, že když si neukradnete nějaký čas jen pro sebe, žádný nebude.

Letní bylinky a květiny pro Vodnáře

Ideální pro vás je rozmarýn, který pomáhá zlepšovat paměť, skvěle působí na nervovou soustavu a jeho příjemná vůně vás dokáže příznivě otevřít celému světu. Rozmarýn také podporuje komunikaci, věrnou lásku a chrání před vlivy negativních energií. Kdysi se dával nad dveře, aby jimi nemohli projít zlí duchové.

Z květin se obklopte slunečnicemi, které vám přinesou optimismus a dobrou náladu. Také odeženou uhrančivé pohledy, podporují hojnost a nesou požehnání.

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku  Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.