Velký horoskop na duben: Váhy čeká radostný měsíc, Ryby hodně práce

AURA: Měsíční horoskop na duben 2024

Co vám předpovídají hvězdy na čtvrtý měsíc roku? Jak se vám bude dařit v práci, ve vztazích nebo jak na tom budete se zdravím? Koho čeká měsíc plný zábavy a kdo bude řešit vztahy i pracovní záležitosti? Přečtěte si velký horoskop na duben 2024.

Blíží se nový měsíc a my pro vás máme horoskop pro všechna znamení zvěrokruhu. Přečtěte si, co vás čeká v různých oblastech vašeho života, které znamení vám přinese štěstí, a s kterým budete mít naopak problémy.

Beran

Potřebujete si odpočinout, přemýšleli jste už o jarní dovolené? Prodloužený víkend nebo pár dní volna vám přinese do života opět radost a hlavně na chvilku vypnete, což potřebujete. Pokud se budete přetahovat, může vás postihnout syndrom vyhoření a pak si moc radosti neužijete.

Přečtěte si podrobný horoskop na duben pro Berana.

Býk

Máte nějaké problémy s rodinnými příslušníky a nevíte, jakým způsobem to vyřešit. Možná by vám mohl poradit partner, přece jenom vás zná a ví, jak se celá situace odehrála. Doposud se nechtěl angažovat, protože si myslel, že o to nestojíte, ale pokud ho požádáte, bude rád.

Přečtěte si podrobný horoskop na duben pro Býka.

Blíženci

Začátek měsíce pro vás bude hodně pracovně náročný. V půlce měsíce se trochu uvolníte. Můžete se i seznámit s nějakým mužem, který vás bude přitahovat. Na konci měsíce budete mít pocit stability, pozor si dejte na následnou manipulaci někoho blízkého.

Přečtěte si podrobný horoskop na duben pro Blížence.

Rak

Pokuste se odpočívat a zabavit se něčím radostným, to vám zlepší náladu, kterou na začátku měsíce nebudete mít příliš dobrou. V poslední době máte pocity zmaru a nechce se vám ani vstávat. Příčinu hledejte v nedávné chřipce, která možná ještě někde v těle probíhá a bere vám energii. Chce to ještě odpočinek.

Přečtěte si podrobný horoskop na duben pro Raka.

Lev

Už delší dobu přemýšlíte nad svým životem. Uvědomujete si, že potřebujete nějaké směřování nebo určitý cíl. Už vás nebaví jen tak přežívat. A je to dobře, že jste začali přemýšlet nad okamžiky, které kolikrát jen promarníte. Přečtěte si nějakou seberozvojovou literaturu nebo jděte na kurz.

Přečtěte si podrobný horoskop na duben pro Lva.

Panna

Začátkem měsíce zažijete ztráty týkající se nějakého setkání, protože ten člověk bude odpočívat a nebude mít chuť se s vámi potkat, což přinese hádky a nepříjemnosti. Poté se můžete rozejít s partnerem kvůli nějaké cestě a velkým překážkám. Přináší to však beznaděj pro vás, protože vám dojde, že máte svého partnera rádi. Koncem měsíce zažijete stagnaci.

Přečtěte si podrobný horoskop na duben pro Pannu.

Váhy

Máte smysl pro humor a tento měsíc se to ukáže nejvíce z celého roku. Přihodí se vám zajímavé věci a některé budou jako groteska z němého filmu. Partner vás bude informovat o nějakých důležitých zprávách. A okolí vám bude přinášet pozitivní zprávy a vy budete konečně cítit klid a stabilitu.

Přečtěte si podrobný horoskop na duben pro Váhy.

Štír

Začátkem měsíce vás čekají nějaké přesuny nebo stěhování. Ten, kdo s vámi bude manipulovat, si přijde na své, protože jste připraveni mu to říct a tu manipulaci ukončit, možná se i pohádáte. Což vám přináší velmi krásné období plné naděje a radosti. V práci i v životě budete velice plodní, a to až do konce měsíce.

Přečtěte si podrobný horoskop na duben pro Štíra.

Střelec

Už od začátku měsíce budete řešit hodně váš vztah. Budete do něj vkládat hodně naděje a také se budete snažit vše urovnat. Váš vztah bude stagnovat, ale nakonec se partner rozhodne vás přesvědčit o tom, že k sobě patříte, a vyzná vám lásku. Tím se vše uklidní a vám se nesmírně uleví.

Přečtěte si podrobný horoskop na duben pro Střelce.

Kozoroh

Na začátku měsíce budete řešit nějaké záležitosti týkající se úřadů, ale může se jednat i o návštěvu lékaře. Vše však proběhne jen začátkem měsíce. V práci budete trochu bojovat s konkurencí, ale koncem měsíce už vše uzavřete a ve vaší duši zavládne klid.

Přečtěte si podrobný horoskop na duben pro Kozoroha.

Vodnář

Už na začátku měsíce překonáte všechny překážky. Tak nějak si vyčistíte stůl. Koncem měsíce můžete v práci flirtovat s někým novým a rozhodovat se, zda začnete něco nového, a to i když budete mít partnera.

Přečtěte si podrobný horoskop na duben pro Vodnáře.

Ryby

Začátkem měsíce budete řešit pracovní záležitosti ve spojitosti s úřady. Čeká vás hodně práce. Osud vám přináší řešení něčeho nového, co vás i posune ve vašem životě. Ale vše pro vás bude přínosem. Koncem měsíce můžete trochu bojovat v lásce a vztazích, ale pak už budete jen zamilovaní.

Přečtěte si podrobný horoskop na duben pro Ryby.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.