Astročlánky

10. října 2024 06:30

Petra Martišková

Velký podzimní horoskop: Vodnáři se musí připravit na změny, Ryby čeká láska

Podzim je tady, ať už se vám to líbí, nebo ne. Stromy se barví do krásných podzimních barev, rána bývají chladná a dny deštivé. Někdo tohle období miluje, jiný nesnáší. Ale co vás čeká podle hvězd? Jak se vám bude dařit v lásce, jak ve vztazích, co byste měli dělat v pracovní oblasti a jak na tom budete se zdravím? Přečtěte si velký podzimní horoskop pro všechna znamení.

Beran

Podzim pro Berany přináší nový elán a chuť pustit se do něčeho nového. V práci se vám otevřou příležitosti, které jste možná nečekali. Buďte odvážní a nezalekněte se výzev, protože právě ty vám přinesou dlouhodobý úspěch. V lásce se mohou objevit menší nedorozumění, ale pokud zachováte klid, vše se rychle urovná. Na podzim si dejte pozor na přetížení, nezapomeňte si dopřát také pravidelný odpočinek.

Býk

Pro Býky bude podzim obdobím stability a upevňování pozic. V pracovním životě vám hvězdy přejí, takže se nemusíte bát realizovat své plány. V oblasti vztahů se zaměřte na posilování důvěry a upevňování vazeb. Pokud jste single, může vás na podzim překvapit osudové setkání. Mějte otevřenou mysl a nechte věci plynout přirozeně.

Blíženci

Blíženci budou na podzim čelit jistým výzvám v práci, které je mohou trochu vykolejit. Důležité je zůstat flexibilní a nebát se změn, protože nakonec povedou k lepším příležitostem. V lásce vás čekají samá příjemná překvapení. Podzimní energie vás také povzbudí k větší péči o své zdraví, ať už fyzické, nebo mentální. Najděte si čas na relaxaci a harmonii.

Čtěte také: Velká věštba na říjen podle Helen Stanku: Panny a Kozorozi by měli naslouchat intuici

Rak

Podzim pro Raky přinese příležitosti k zastavení a zaměření se sami na sebe. Můžete cítit potřebu stáhnout se do ústraní a přemýšlet o svých životních cílech. V pracovním prostředí se mohou objevit nečekané změny, ale pokud se přizpůsobíte, vše se pro vás vyvine pozitivně. Ve vztazích buďte trpěliví a nezapomínejte na otevřenou komunikaci. Vaše empatie bude klíčem k řešení jakýchkoliv problémů.

Lev

Pro Lvy bude podzim obdobím růstu a úspěchů. V pracovním životě vás čekají nové projekty a uznání, kterého se vám dlouho nedostávalo. Nebojte se vystoupit ze své komfortní zóny, hvězdy vám přejí. V lásce se můžete těšit na vášeň a intenzivní emoce, ať už jste ve vztahu, nebo single. Nezapomeňte však také dbát na své zdraví, obzvláště na rovnováhu mezi prací a odpočinkem.

Panna

Panny čeká podzim plný energie. Budete mít potřebu dát věci do pořádku, jak v práci, tak v osobním životě. Toto období je ideální pro dokončení dlouhodobých projektů a pro plánování budoucnosti. Ve vztazích buďte vnímaví k potřebám druhých. Pokud se objeví nějaké napětí, komunikace a upřímnost vše vyřeší. Dejte si také pozor na to, abyste se nepřetěžovali a našli si čas pro sebe.

Váhy

Podzim je pro Váhy obdobím rovnováhy a harmonie. Budete cítit potřebu vyrovnat se s minulostí a najít vnitřní klid. V práci se vám může dařit, pokud se zaměříte na spolupráci a týmovou práci. Osobní vztahy budou klíčem k vašemu štěstí, ať už jde o partnerství, nebo přátelství. Hvězdy vám přejí, pocítíte pozitivní energii, která vám pomůže zvládnout jakékoliv výzvy.

Mohlo by vás zajímat: Andělské poselství na týden od 7. října 2024: Nespěchejte, vaše cesta je správná

Štír

Pro Štíry je podzim obdobím transformace. Budete procházet osobním růstem a možná pocítíte potřebu změn. V pracovním životě se vám otevírají nové možnosti, které mohou vyžadovat, abyste opustili staré způsoby myšlení. Ve vztazích si dávejte pozor na emocionální napětí, které by mohlo vyústit v nedorozumění. Zaměřte se na komunikaci a empatii.

Střelec

Podzim pro Střelce přináší dobrodružství a nové možnosti. V práci se vám mohou naskytnout zajímavé příležitosti, které vás budou motivovat k dalšímu rozvoji. V lásce se můžete těšit na spontánnost a radost. Tento čas je také vhodný k tomu, abyste se zaměřili na své dlouhodobé cíle a přehodnotili své životní priority. Pozor si dejte na to, abyste nezanedbávali svou rodinu.

Kozoroh

Kozorozi budou na podzim pracovat na stabilitě a rozvoji v pracovním životě. Toto období přináší úspěchy a uznání, pokud zůstanete disciplinovaní a soustředění. V osobním životě může být trochu napjatá atmosféra, ale komunikace a trpělivost pomohou vše vyřešit. Zaměřte se na udržení rovnováhy mezi prací a osobním životem, aby vás pracovní povinnosti příliš nevyčerpaly.

Vodnář

Podzim pro Vodnáře přinese novou inspiraci a kreativitu. V práci se můžete těšit na nové projekty, které vám umožní rozvíjet vaše dovednosti a přinést vám nové možnosti i ocenění. V lásce vás čekají překvapivé změny, možná se objeví někdo z minulosti, kdo vám změní pohled na věci, které pro vás byly jasně dané. Tento čas je také vhodný pro sebezdokonalování.

Ryby

Pro Ryby bude podzim klidným obdobím, kdy se budete více soustředit na své vnitřní potřeby a duchovní rozvoj. V práci můžete pocítit potřebu změny, ale nejprve si promyslete, co opravdu chcete, než uděláte nějaké unáhlené rozhodnutí. V lásce vás čeká harmonické období plné porozumění a emocionálního napojení. Pokud jste single, podzim může přinést novou lásku. Nezapomeňte si však najít čas i na odpočinek a regeneraci.

Co předpovídají na říjen karty? Poslechněte si výklad Helen Stanku ve videu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 10. 2024

Možná právě procházíte obrovským růstem. Zaměřte se na to a zjistěte, kde je třeba udělat nějaké změny. To může být přerušeno silnou energií od jiných lidí nebo situací. Tyto záležitosti jsou důležité. Upozorňují vás na určité změny, které mohou být opožděné. Podívejte se, jak tento otřes může přinést růst a úspěch. Čekají vás příležitosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.