Celebrity

3. července 2022 06:01

David Laštovka

Vendula Křížová oslavila 50. Se ženami exmanžela Oldřicha Víznera je velká kamarádka

Herečka Vendula Křížová je typem ženy, u které jako by se zastavil čas. Vypadá o mnoho let mladší, stále si udržuje štíhlou postavu a vzhled. Jaký má na to recept? A našla po rozchodu s o pětadvacet let starším hercem Oldřichem Víznerem, s kterým má tři děti, novou lásku?

Pokud byste čekali, že herečka Vendula Křížová na své postavě tvrdě dře, pravidelně chodí na kosmetiku nebo do kadeřnictví, tak se jste na omylu. Pro svůj mladiství vzhled a štíhlou postavu má jednoduché vysvětlení. „Necvičím. Chodím na procházky se psy, v zimě s dětmi na běžky, kde si krásně vyčistím hlavu. V jídle se omezuju jen když zjistím, že nedopnu knoflík u kalhot,“ prozradila v rozhovoru pro deník Aha!.

Důležité podle ní je, být pozitivně naladěn. I proto se snaží být neustále šťastná a přibývající léta si nepřipouštět. „Čím je člověk starší, tím si víc váží toho, když je spokojený a je mu hezky. Je spousta takových chvil, snažím se je už nepřehlížet. Jak vám ten čas ubíhá, tak si uvědomíte, že chcete, aby vám i těm okolo vás bylo pěkně, měla jste energii a sílu jim to předat. Prostě radost ze života,“ dodala Vendula.

Osud si nechává vykládat u kamarádky, kartářky

Z bolestného rozchodu s hercem Oldřichem Víznerem, s kterým má tři děti, jednadvacetiletou Anežku, devatenáctiletého Alberta a třináctiletého Ferdinanda, se už oklepala. Stále jsou v kontaktu a vycházejí spolu dobře. „Vztah uzavřít nejde, ten pokračuje pořád. My jsme se rozešli, ale Olda je otec našich tří dětí. Takže se vídáme, trávíme spolu svátky i narozeniny, potkáváme se. Dokud člověk dýchá, tak má vztah ke všemu okolo sebe. Dokonce i k těm, kteří už nežijí,“ poznamenala herečka.

S Víznerovými předchozími manželkami má skvělý vztah. „S druhou Oldovou ženou jsme si blízké i co se našich domovů týká. S Janou Šulcovou hrajeme v divadle. Vždycky se na ni těším, protože je velice vtipný člověk. Vážím si toho, že mám takový vztah s bývalými partnerkami Oldy a nechci to dávat nikterak na odiv. Cením si toho a nechci o tom víc mluvit,“ zmínila Křížová, která už také našla novou lásku.

Oldřich Vízner si zahrál například v seriálu Kapitán Exner

„Jsem spokojená a šťastná, víc vám neřeknu. Pro mě je to teď nejlepší, jak to je. Věřím, že všechno má svůj důvod, i ta těžší období, a že nic v životě není náhoda. Tak jsem dospěla k názoru, že je to krásně zařízené, jenom se člověk nesmí bát a musí se naučit s pokorou to přijímat,“ uvedla herečka.

Svůj osud si občas nechává vykládat u své kamarádky, která je kartářka. „Pravidelně se scházíme v naší holčičí partě. Přiznám se, že je to pro mě záležitost spíš zábavy, než že bych to brala tak fatálně. Dřív ženské draly peří, my vykládáme karty,“ uzavřela s úsměvem.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.