Celebrity

12. července 2022 12:50

Vanesa Havlíková

Veronika Khek Kubařová o balicích metodách: Manžela jsem svedla coby prostitutka

Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka (26) - upoutávka

Herečka Veronika Khek Kubařová (35) se během letního rozhovoru s Honzou Dědkem rozpovídala o tom, jak sbalila svého manžela coby prostitutka a jaké to je hrát princeznu. Prozradila také, že začátky života v Praze nebyly na první pohled tak jednoduché.

Sympatické představitelce princezen se daří jak v osobním životě, tak v tom profesním. Hraje v divadle, natáčí filmy a seriály, načítá audioknihy a již několik let je šťastně vdaná za režiséra Pavla Kheka (43).

Striptýzem k úspěšnému manželství

Herečka, kterou diváci FTV Prima mohou vídat v roli ztřeštěné učitelky Pavlíny v seriálu Hvězdy nad hlavou, je šťastně vdaná za divadelního režiséra Pavla Kheka. S manželem letos oslavila sedmé výročí svatby a je s ním stále šťastná a spokojená. Okolnosti jejich seznámení prozradila v zábavné talkshow Honzy Dědka.

„Po škole jsem šla kvůli zaučení do Mladé Boleslavi. Na oblasti se totiž člověk dostane k různorodým rolím a zaučí se. Je to dobrá praxe. Šel tam i můj spolužák Matouš Ruml. A tam jsme se také poznali s Pavlem, jedna z prvních věcí, kterou jsem tam zkoušela, byl Miláček, ve kterém jsem hrála prostitutku. On to obsazoval a všechny moje výstupy spočívaly ve striptýzu,“ přiblížila Khek Kubařová.

„Nevím, jestli to obsazoval s výhledem do budoucna, možná jo. Oba jsme ale byli šťastně zadaní jinde. Režiséři ale rádi do takových rolí obsazují mladé herečky, které ještě nevzdorují. V dalším představení jsem hrála taky prostitutku a pak jsme se vzali,“ odhalila sympatická herečka v Pohádkových 7 pádech Honzy Dědka.

Milovnice pohádek

Mnozí z diváků Veroniku mohou znát jako sympatickou představitelku princezen a milých hereckých charakterů. Sama Kubařová je velkou milovnicí pohádek, a proto je vždy ráda, když jí je právě role princezny nabídnuta. Nyní už se takové role moc neobjevují, o to raději na ně vzpomíná.

„Jsem velká milovnice pohádek. Když hrajete princeznu, máte nástup do maskérny asi o hodinu a půl dříve než ostatní, protože se z vás snaží vytvořit krásnou bytost. To je na té roli nepříjemné. Jsem ale šťastná, že jsem si princezny zahrála. Už to skončilo, ale užívala jsem si to,“ zavzpomínala herečka s nostalgií. „Jako malá jsem si hrála na princezny. Tahala jsem máminy lodičky, dávala jsem si punčochy na hlavu. To si zkus, to je zážitek,“ dodala Veronika společně s apelem na moderátora.

Vůně kobylinců jako vzpomínka na domov

Herečka s milým úsměvem pochází z Rakovníka a příroda je jedna z věcí, která jí v centru hlavního města chybí. „Vyrůstala jsem na konci města v Rakovníku a kousek od nás byla oblast s kravínem a jednou za čas, když se dobře otočil vítr, přišla vůně hnoje. Pamatuju si, jak jsme jednou stáli se spolužáky venku před konzervatoří a kolem projel traktor s kobylinci. Nevím, kde se vzal v centru Prahy, ale zaválo to tam a já se rozzářila nad vůní domova,“ zavzpomínala hvězda filmu Ženy v běhu.

Praha pro herečku byla vždy těžká a dělalo jí problém se ve velkém městě dobře zorientovat. „Byla jsem taková nesamostatná, trošku mi to trvalo. Měla jsem vycházkovou knížku, bydlela jsem na intru. Ale do divadla jsem mohla. Směla jsem do divadla i večer, to bylo v rámci studia, a kolik jsem tam vypila panáků, nikdo neřešil,“ vyprávěla nostalgicky v talkshow Honzy Dědka, s níž přes léto pořádá tour po českých českých hradech a zámcích a vy ji můžete sledovat v úterý ve 20:15 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.