Seriály a filmy

23. března 2022 11:50

red

Veronika Khek Kubařová: Manželovi splácím, že mi dopřál taneční soutěž. Bylo to těžké!

Show Jana Krause (11) - Veronika Khek Kubařová

Talentovaná herečka Veronika Khek Kubařová se v Show Jana Krause rozpovídala o tom, jakým způsobem ji poznamenala účast ve známé televizní taneční soutěži a jak ji nové návyky, které s sebou vášnivá taneční vystoupení přináší, málem stály manželství.

Veronika Khek Kubařová se sice často objevuje v pohádkách v rolích princezny, jak ale v talkshow naznačí, svým chováním by se spíše hodila do role čertice.

Proč manžel odmítl příjmení Kubař?

Hned zkraje trochu zarazí Jana Krause svým jménem „Khek“, což sama komentuje jako „moderátorský oříšek“. „Je to jako citoslovce,“ připouští herečka, že její vyvdané jméno zní zvláštně a není jednoduché pro výslovnost.

„Vypadá to, že se někdo zakuckal… Věděla jsem, že to bude s tím jménem komplikované, ale cítila jsem se být i jeho i svoje… Ale rozhodně mým záměrem nebylo, že bych chtěla být exotická díky jménu,“ dodává s tím, že svému muži nabízela možnost přijmout jméno Kubař, což odmítl.

Kontakt pánev na pánev

Veronika je ovšem výjimečná nejen svým jménem, ale také třeba tím, že před dvěma lety vyhrála televizní taneční soutěž. Ta prý byla náročná nejen z hlediska výkonu, ale také z hlediska vztahu. „Je to těžké pro ten vztah, protože se člověk půl roku lepí na někoho jiného, a dost zostra! V rámci těch otoček musí být – jak oni říkají – kontakt, což je pánev na pánev,“ vysvětluje úspěšná vítězka ročníku 2019 a se smíchem přiznává, že si na to tak zvykla, že měla tendenci se lepit na každého.

„Začala jsem pak mít návyk, že jakmile se k někomu přiblížím, tak pánev… takže jsem potkala na Kavkách mého kamaráda a přilepila jsem se na něj a on couval, co děláš? Co děláš? A já promiň, promiň, my teď zkoušíme! Takže jsem měla takový fyzický návyk na lepení se. Ale to už zmizelo! Už jsem zase normální.“ Se svým tanečním partnerem je podle svých slov v kontaktu dodneška a stali se z nich přátelé. „Tanec je krásná věc,“ připomíná zasněně Veronika, která v tančení pokračuje. S Janem Krausem se pak shodnou na tom, že v rámci tance se dá o druhém leccos poznat, a Veronika je nadšená z moderátorova přirovnání, že ženu vždy vnímal jako kytaru, které se chopil jemně, ale pevně, aby nakonec vznikl akord souznění.

Chápavý manžel

Veroničin manžel, který je režisér, měl prý naštěstí pro její účast v taneční soutěži velké pochopení. „Říká, že herec má státní tělo, že je to jeho pracovní nástroj,“ vysvětluje umělkyně, ale jedním dechem dodává, že soutěž trvá půl roku a to je opravdu dlouhá doba. „Oba naši partneři to měli těžké.“ Sebekriticky pak přiznává, že v době soutěže nebyla dobrou manželkou. „Ale věděla jsem, že to jednoho dne musí nastat, že mu musím vrátit to, co on mi dopřál.“

Po úspěšném přenosu se prý vracívala domů až v ranních hodinách, protože se oslavoval postup. Nyní už jsou ale prý její dluhy u manžela téměř splacené. „Mám splátkový kalendář, takže už se mu to vrací,“ uzavírá Veronika. „Pochopila jsem, že je to od něj obrovská velkorysost, že mi dopřál tento zážitek. Já jsem byla obrovský fanoušek téhle soutěže a strašně jsem si přála tam být; a to že mi dělal takový background, je od něj velká věc a já si toho velice vážím.“ A jakže ten splátkový kalendář funguje? Veroniku Khek Kubařovou uvidíte v pořadu Show Jana Krause ve středu ve 21:35 na Primě!


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.