Celebrity

29. prosince 2022 14:30

redakce Prima Ženy

Víťa Starý z kapely Mandrage podstoupil amputaci nohy. Už to prý nešlo jinak

Už před třemi roky oznámila kapela Mandrage po dlouhých osmnácti letech konec. Drogově závislý frontman potřeboval léčbu a na svou divokou minulost doplácí dodnes. Aktuálně měl údajně podstoupit amputaci části dolní končetiny, informuje o tom magazín Sedmička. Informace potvrdil také zdroj webu eXtra.cz.

Zdálo se, že už se zdravotní stav mladého zpěváka Víta Starého (33) pomalu dostává do normálu, ale ve skutečnosti tomu tak není. Podle nových informací se stále potýká s mnoha problémy. „Víťovi museli amputovat část nohy. Je silný diabetik a už to nešlo jinak,“ prozradil dobře informovaný zdroj pro časopis Sedmička.

Redakce webu Prima Ženy kontaktovala bývalou manažerku kapely Mandrage s tím, zda může potvrdit informaci Týdeníku Sedmička. „O tom nic nevím,“ uvedla Lucie Hájková. Kytarista skupiny Mandrage Pepa Bolan nezvedal redaktorovi webu Prima Ženy telefon.

„Víťa tu nohu nemá už tři čtvrtě roku. Divím se, že s tím média přišla až teď,“ uvedl zdroj webu eXtra.cz.

O tom, že kvůli cukrovce možná skončí na invalidním vozíku, se spekulovalo už před časem. Na jeho stav upozorňoval blízký kamarád. „Víťa má bohužel zanedbaný diabetes. Teď už k doktorům chodí, ale léta na to kašlal. A kvůli komplikacím s ním bohužel musel skončit v práci. Chodí chudák o holi, hrozí mu i invalidní vozík,“ prozradil pro eXtra.cz.

Přes zdravotní potíže a rozpad kapely zbytek členů na hudbu nezanevřel. V minulosti exkluzivně pro SHOWTIME prozradili, čemu se věnují. Pro Víťu Starého je teď nejdůležitější zachránit své zdraví, což mu jistě přejí všichni fanoušci, kteří milují písně jako Šrouby a matice, Brouci nebo Hledá se žena.

Na koncertech kapely Mandrage si fanoušci vždy užili skvělý zážitek:

Sdílejte článek
Štítky nemoc amputace kapela hudební skupina Mandrage Vít Starý zdraví

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.