Vlaďka Erbová se stěhuje do Prahy. Dcera Viktorka zůstává v Mostě s babičkou

Někdejší modelka a podnikatelka Vlaďka Erbová (43) se plánuje během srpna přestěhovat do Prahy za svým současným manželem. Most společně s ní opustí také syn Markus, dcera Viktorka se však zatím přesouvat nebude, protože v září nastupuje do maturitního ročníku.

Krásná Vlaďka Erbová se svým sledujícím na sociální síti Instagram svěřila, že po pěti letech opustí rodný Most. Bývalá modelka se stěhuje do Prahy za manželem Petrem Hynkem. Své ano si s restauratérem, který bydlí v hlavním městě, řekla začátkem června.

V Praze s ní bude žít i její syn Markus, kterého má kráska s bývalým fotbalistou Tomášem Řepkou. O stěhování promluvila poté, co jí jeden z fanoušků položil dotaz, kde teď zrovna bydlí. „Posledních pět let jsem bydlela v Mostě, ve svém rodném městě, kde děti chodily do Litvínova do školy, a teď během prázdnin se budeme s Markuskem stěhovat do Prahy, protože manžel je žijící a pracující v Praze,“ řekla v instagramovém příběhu Erbová.

Exkluzivní video ze svatby Vlaďky Erbové: Prstýnky, polibek i první tanec:

Brunetka vysvětlila, že Praha pro ni bude výhodnější lokalitou i kvůli práci. „Já mám stále práci v Brně, takže to budu mít z Prahy blíž,“ nastínila.

Dcera zůstane v Mostě

Do Prahy se ovšem s Erbovou a jejím synem nepřesouvá dcera Viktorka. Ta zůstane v Mostě s babičkou.

Čtěte také: Vlaďka Erbová ukázala fotku nového přítele. Fešák s vousy ji dělá šťastnou

„Viktorinka je maturitní ročník, zůstává v Mostě s dohledem babičky, takže to bude možná mít o něco těžší,“ uvedla a doplnila, že až dcera odmaturuje, sama se rozhodne, kde bude chtít pokračovat ve studiu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.