Celebrity

3. prosince 2022 09:15

Karolína Oehmová

Vojta Kotek zavzpomínal na popíjení s tátou. Zvracel pak v hotelu do skříně

Máme rádi Česko XII (4) - Vojtu Kotka naučil pít alkohol otec

Vojta Kotek (34) přiznal v zábavné show svůj kladný vztah k alkoholu už od pubertálního věku. Pít ho naučil táta. Historkou, kdy se mu to vymstilo, pobavil všechny ve studiu i diváky u televizní obrazovky.

Vojta Kotek je v zábavné show, v níž dva týmy soupeří v poznávání Česka, známý tím, že má neštěstí ve hře. Proti kolegovi kapitánu Jakubu Prachařovi vyhraje opravdu zřídka. Zvítězit se mu nepodařilo ani před lety nad svým otcem, když spolu byli v hotelu a tamnímu personálu přichystal opravdu nemilé překvapení.

Otec ho učil pít už v patnácti

Na trapnou historku si vzpomněl ve chvíli, kdy moderátor Libor Bouček v pátečním pořadu Máme rádi Česko zmínil, že v Singapuru čeští barmani vyčnívají svým umem. „Myslím, že vztah k alkoholu máme všichni,“ začal Vojta nenápadně. „Můj otec mě učíval pít víceméně už od mých patnácti let. Učil mě i to, jak potom zvracet do pangejtu,“ řekl Vojta Kotek, který o tátu Václava Kotka (†66) přišel před třemi lety. Herce a manažera Divadla Járy Cimrmana o život nečekaně připravil nešťastný pád ze schodů.

V hotelu se vyzvracel do skříně

Výuka zvracení v rodině Kotků má ještě pokračování. „Je pravda, že se mu to potom vymstilo, protože zhruba v mých devatenácti letech jsme spolu byli na hotýlku a já jsem přišel dolů do restaurace s větou: ‚Otče, dnes tě naučím chlastat!‘ Nakonec jsem se vyzvracel do skříně,“ prozradil navíc Vojta překvapení, které připravil pro pokojské. Rodiče, díky kterým ochutnal v útlém věku alkohol, má i Jakub Prachař, který se také pochlubil veselou historkou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.