Astročlánky

1. července 2024 06:30

Sára Částečková

Výklad andělských karet na týden od 1. července 2024: Neztrácejte víru a naději

Energie těchto dnů vám umožní procítit jemné vibrace těla, které dávají jasné signály k tomu, abyste učinili změnu a neztráceli víru. Nejistota, kterou můžete vnímat, je pouze dočasná. Co ještě andělské karty vzkazují?

Karta pro tento týden: Pětka země

Význam této karty souvisí s možnou krizí a nejistotou v oblasti hmotných záležitostí. Pokud právě nyní procházíte těžkopádnějším obdobím, věřte, že za bolestí je skrytá extáze. Pětka země souvisí s pocitem nedostatku, ať již v oblasti financí, vztahů, nebo zdraví. Pokud vám právě teď něco chybí, je potřeba udělat průzkum a zjistit, o co se jedná.

Přestaňte se trápit a začněte jednat

Nejistota v práci, slabší zdraví, nedostatečné finance či špatné vztahy mohou narušit vaši stabilitu a jistotu. Nenechte se rozkolísat a znejistit jen proto, že delší dobu stojíte na místě. Pokud toužíte po změně zaměstnání nebo jste snad dlouhodobě nezaměstnaní, neztrácejte naději. Víra, trpělivost a akčnost vás zavedou k cíli.

Mohlo by vás zajímat: Nejzranitelnější znamení zvěrokruhu: Velmi citlivé jsou Ryby i Panny

Nepropadejte beznaději, jednejte a nevzdávejte se. Bod obratu nastane ve chvíli, kdy si uvědomíte, že je zcela zbytečné podléhat strachu a obavám. Nepůjčujte si peníze, zbytečně by vás tato situace uvedla do pasti a spoutanosti. Nyní procházíte složitějším obdobím, ale to neznamená, že se vaše situace nezmění. Zachovejte klid, ujasněte si, co přesně od života chcete, a jděte vpřed.

Řešení problémů máte na dosah

Pokud vás trápí vztahové potíže, věřte, že bod obratu právě nastává. Pomalu se dostáváte z těžkého období, které pro vás znamenalo velký stres. Vztahy, které jsou založeny na vzájemné důvěře, tato zkušenost posílí, a tam, kde láska chybí, nastane rozchod. Proto je nutné stavět na pevných základech, aby váš chrám lásky a hojnosti vydržel i těžší období. Naštěstí se všechno začne uzdravovat a vy opět získáte ztracenou stabilitu.

Čtěte také: Velký horoskop na červenec: Lvy čeká velký posun, Kozorozi zažijí něco výjimečného

Dopřejte si dovolenou, odpočinek, pobývejte co nejvíce na čerstvém vzduchu, buďte aktivní a s láskou pečujte o své tělo i duši. Veškeré aktivity, které vás povznáší a dělají vám radost, jsou velmi prospěšné. Díky tomu získáte zpět finance, lásku i zdraví. Mějte se rádi, buďte spokojení, nezapomínejte na humor, který vše odlehčí a zjemní. Smích, úsměv a láska jsou mocnými nástroji.

Zdroj: Andělské tarotové karty Doreen Virtue, Radleigh Valentine

Horoskop na červenec:

Sdílejte článek
Štítky láska karty finance výklad karet výklad z karet tarotový horoskop andělské karty andělské poselství poselství andělů výklad andělských karet

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.