Astročlánky

8. dubna 2024 06:30

Sára Částečková

Výklad andělských karet na týden od 8. dubna: Naslouchejte srdci a zažijete zázraky

V následujících dnech je poselství andělů velmi důležité - všímejte si svých pocitů a emocí. Do života vám vstoupí člověk, který je nazýván spřízněnou duší, a na dlouhou dobu ovlivní další konání. Nebojte se naslouchat jemnému hlasu, který vás zavede na správná místa. Jaká tajemství vám andělé ještě poodhalí?

Karta na tento týden: Rytíř vody

Rytíř vody symbolizuje touhu a dychtivost. Mladý člověk věkem nebo duší je vždy za každé situace připraven k akci a činům. Život je protkán velmi jemnou energií, která otevírá chuť na nové začátky, především v oblasti lásky a citů. Do vztahů vnáší citlivé a hluboké vibrace, které pramení z ohniska srdce. Někdo blízký vás může pozvat na večírek nebo důležitou společenskou událost. Neodmítejte pozvání jen proto, že se vám nechce nebo máte strach z toho, že nejste dost dobří. Ve hře je totiž nečekané zamilování, které bude velmi romantické a okouzlující.

Velmi snadno se navazují vztahy přátelské, partnerské i pracovní. Stačí otevřít své srdce lásce a nechat celým tělem proudit její mocnou sílu. Vztahy jsou plné nadšení, prahnoucí po nových zážitcích a prožitcích. Člověk, se kterým se můžete seznámit, na delší dobu velmi příznivě ovlivní váš život. Pocit, že se znáte celou věčnost, vám jen potvrdí, že jde o vaši spřízněnou duši. Společně dokážete mnoho dobrého a vzájemně se podpoříte v rozmanitých odvětvích.

Přečtěte si také: Postelový horoskop: Býk má velkou výdrž, Štír si hraje s dominancí. A co další znamení?

Pokud netoužíte po hluboké lásce a spojení, které bude dlouhodobé, nemusíte být smutní, protože na vás čeká velmi příjemný flirt a zábava. Možná vám díky tomu dojde, že láska není jen povrchní, ale může být také upřímná, vášnivá a trvalá. Naslouchejte své intuici a začněte se řídit svým srdcem, pak můžete být bez obav a strachu, že vás někdo zklame nebo podvede. Neuzavírejte své srdce před city a vyrazte mezi lidi. Pobyt v přírodě má uzdravující sílu, stejně jako setkání s podobně naladěnými bytostmi.

Vaše vnitřní vedení na sebe neustále upozorňuje hlubokými pocity, emocemi nebo sny, které na vás působí velmi živě a reálně. Důvěřujte svým pocitům a nepochybujte o jejich správnosti. Zavedou vás přesně tam, kde máte být, a velmi příznivě ovlivní také vaše tělo i mysl. Klíčovým slovem pro tyto dny je intuice. Už není čas, abyste stáli na místě, vykročte vpřed a jděte lásce naproti. Pokud pocítíte napětí, na chvíli se zastavte a zhluboka dýchejte, nepochybujte o správnosti svých kroků. Jdete správným směrem, výsledek vás nadchne.

Duben podle mariášových karet:

Sdílejte článek
Štítky láska vztah rytíř výklad karet andělé předpověď na týden andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.