Horoskop lásky na duben 2024: Raci potřebují pauzu, Štírům někdo vyzná lásku

Jak to bude v dubnu 2024, kdy už venku vše krásně kvete a láká nás do přírody, se vztahy? Kdo potká vysněnou lásku, komu se v lásce a vztazích bude dařit, a kdo si na ni bude muset ještě chvíli počkat? Přečtěte si, jak na tom bude v dubnu s láskou vaše znamení zvěrokruhu.

Beran

Vaše partnerství je ukázkou toho, jak má správné partnerství vypadat. Snažíte se jeden druhého podpořit a oba se staráte o to, aby byl ten druhý šťastný. Jediné, na čem byste měli pracovat, je rozšíření rodiny. Už na vás okolí dlouhodobě tlačí a nebude to lepší.

Býk

Necháte si dlouhodobě líbit všechny možné výstřelky vašeho partnera a vaše okolí vám neustále říká, že byste to měli ukončit. Vy však na to nemáte odvahu. Nakonec se vše může změnit tím, že vás váš partner překvapí. Věřte, že to je vše osudové.

Blíženci

To, že občas myslíte na jiného muže, neznamená, že jste vašemu partnerovi nevěrní. Možná to znamená, že nejste se svým partnerem šťastní. Už delší dobu se v tom tak nějak zamotáváte. Udělejte rozhodnutí, které bude hlavně pro vás přínosem.

Rak

V každém partnerství si občas lidé potřebují od toho druhého odpočinout. Na chvilku se vzdálit, aby zase mohli přijít. A to může být i váš případ. Neznamená to, že už vás nemá rád, ale nedáváte mu šanci se nadechnout a uvědomit si to.

Lev

Někdy je lepší nechat věcem volný průchod. Neřešit vše hned v tu dobu, když jsou ještě emoce v plné síle. Pokuste se najít si odstup a vše prodýchat a pak začněte jednat o tom, kdo měl pravdu. Váš partner to s vámi dobře umí, ale vy ho nemusíte manipulovat.

Panna

Váš partner se najednou probudí, jako by mu došlo, že by o vás mohl přijít, a tak se začne snažit. Vás to velice překvapí, ale také vám to přinese pocit radosti a štěstí, protože to jste už dlouho očekávali. Nechte ho, aby vám ukázal, co vše dovede a jak vás má rád.

Váhy

Plánujete letní dovolenou a trochu to u vás doma jiskří, protože váš partner chce jet do úplně jiných destinací, než si plánujete vy. Snažte se najít nějaký kompromis nebo si naplánujte společnou dovolenou jednou v létě a podruhé na podzim a jeďte do obou destinací.

Štír

Někdo z minulosti se vám vrátí do života. Je to někdo, kdo vás hodně zajímal a u koho jste chtěli váš vztah posunout, ale ten dotyčný muž neměl zájem. Nyní je zpátky ve vašem životě a ten zájem jeví opravdu velký. Dokonce dostanete i zprávu s vyznáním.

Střelec

Čekají vás pády i výšky. Budete prožívat změny už od začátku měsíce. Můžete se s partnerem pohádat a skoro rozejít a následně se zase udobřit. Jenže vy z toho budete hodně rozhození. Nechte to plynout, ono se to správně srovná i bez vaší aktivity.

Kozoroh

V dubnu vás čeká skvělý sex s vaším partnerem. Nebo možná i s někým, s kým budete jen flirtovat. Dejte si pozor, abyste se nezamilovali. To není úplně ten pravý člověk pro vás. Má spíš sklony být záletný a přelétavý. Což vy nechcete a nehledáte.

Vodnář

Čekají vás jen samé dobré zprávy a radostné novinky. Budete zahlceni láskou a opečováváním od vašeho partnera, a to vám dodá pocit jistoty. V partnerství budete spokojeni a hlavně naplnění vším, po čem jste dlouho toužili.

Ryby

Pokud nejste zadaní, můžete si tento měsíc najít lásku. Někoho, kdo vás bude velice přitahovat. Budete se však obávat toho, že když se zamilujete, tak tomu druhému podlehnete. Nebojte se lásky, je to pro vás velice obohacující a budete zase šťastní.

Kdo je vaše spřízněná duše podle horoskopu, si poslechněte ve videu:

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.