Výklad andělských karet na víkend od 1. března: Ve vzduchu je cítit láska

Tento víkend bude jednoznačně plný lásky. A je jedno, jestli jste ji už našli, nebo ji teprve hledáte. Láska bude prostě hrát hlavní roli. Co dalšího vás o víkendu podle výkladu andělských karet čeká?

Karta na tento víkend: Rytíř vody

Andělská karta Rytíř vody je symbolem hluboké emocionální síly a citlivosti. Přináší do vašich životů energii proudící jako voda - pružnou, neohroženou a vytrvalou. Vyzývá vás k prozkoumání hlubších vod vašeho vnitřního světa a povzbuzuje k tomu, abyste naslouchali své intuici a citům, ať už ve vztazích, v práci, nebo ve vlastním osobním rozvoji.

Víkend bude ve znamení lásky, vztahů a nových setkání. Vaše touha po lásce bude téměř hmatatelná a je úplně jedno, jestli jste ve vztahu, nebo svou lásku teprve hledáte. Všichni bez rozdílu budou toužit po objetí a hlubokém citu. Jste-li ve vztahu, dopřejte si s partnerem pohodový víkend, ideálně někde jen sami dva. Zajděte na večeři, do kina nebo do divadla a vychutnávejte si svou blízkost.

Mohlo by vás zajímat: Velký horoskop na březen: Panny čekají změny, Ryby stěhování

Nezadaní by neměli zůstávat sedět doma, ale vyrazit do víru dění. Setkávejte se s přáteli, neodmítejte pozvání do společnosti, vyzkoušejte věci, které jste nikdy předtím nezkusili. Někde tam venku na vás totiž čeká vaše spřízněná duše, se kterou navážete velmi hluboký a láskyplný vztah. Jen se nebojte. Ti, kteří za sebou mají nedávný rozchod, by neměli do nového vztahu spěchat. Dopřejte si čas na zahojení ran a bolavého srdce a teprve potom se začněte rozhlížet.

V oblasti zdraví naslouchejte svému tělu. Je to něco, co se z našich životů začíná vytrácet a my slepě věříme zprávám i příspěvkům na sociálních sítích. Měníme pak životy podle rad lidí, kteří nemají nejmenší tušení, co je pro vás samotné to nejlepší. Když se však na chvíli zastavíte a naučíte se naslouchat svému tělu, velmi rychle zjistíte, co potřebujete k tomu, abyste se cítili plni síly a proudilo k vám zdraví.

Jaký bude březen podle výkladu karet?

Sdílejte článek
Štítky láska vztah rytíř výklad karet andělské karty andělské poselství poselství andělů

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.