Zkazila Petra Kvitová holčičce sen? Dávat autogramy není povinnost, říkají fanoušci

Tenistka Petra Kvitová (33) v Miami získala jubilejní 30. titul v kariéře. Bezprostředně po výhře nad Kazachstánkou Rybakinovou se vydala slavit se svým týmem. Na internetu se ale objevily záběry, na nichž odmítla holčičku žádající o podpis. Fanoušci se nyní dohadují, zda je rozdávání autogramů její povinností.

Přímo v Hard Rock Stadium v Miami se rozhodla Petra Kvitová oslavit svůj velký úspěch s týmem, který ji doprovázel a který jí byl oporou. K její skupině ale jedna z tenisových fanynek tlačila malou holčičku, nejspíš svou dceru, jež se podle videa zveřejněného na sociálních sítích pokoušela od vítězky získat autogram.

Kvitová dívence gestem naznačila, že na podpis nyní není vhodná doba. Web Aktuálně.cz navíc upozornil i na fakt, že po konci turnaje ji čekala řada povinností, například ceremoniál, focení či tiskové konference. Přesto se fanoušci dohadují nad tím, zda tenistka vůbec měla právo malou fanynku odmítnout.

„Neexistuje nic, co by omluvilo odmítnutí malé holčičky, která jen chce podpis,“ zní jeden z komentářů na Twitteru. „To dítě tam ani nemělo být. Nebylo to vhodné místo a ani čas k žádání o podpis,“ brání Petru Kvitovou jeden z jejích fanoušků.

Čtěte také: Dočká se Martina Navrátilová vytouženého dítěte? Její manželka šla ven s pravdou

Pod příspěvkem se strhla horlivá diskuse, v níž se tenisoví fanoušci přou, zda si Petra Kvitová může dovolit odmítat děti, které chtějí její podpis. Některé hlasy jsou vůči ní silně kritické, jiné tvrdí, že prostě jen mohla situaci zvládnout lépe. Další lidé si naopak stojí za tím, že tenistka neudělala nic špatného.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.