Celebrity

25. října 2024 10:57

Tomáš Durčák

Wolverine Hugh Jackman našel po rozvodu novou lásku. Zatím ji pečlivě tají

Hugh Jackman, který je aktuálně po celém světě známý především jako superhrdina Wolverine, má být opět zadaný. Rok poté, co po 27 letech manželství oznámil rozvod s Deborrou-Lee Furness, je šestapadesátiletý australský herec prý opět šťastný po boku divadelní herečky Sutton Foster.

O tom, že čerstvě rozvedený Hugh Jackman a tehdy ještě stále vdaná Sutton Foster si padli do oka, probíhaly v kuloárech jisté spekulace již dříve. Seznámit se měli během společného angažmá na newyorské Broadwayi a prozatím svůj počínající vztah úzkostlivě tajit. Novou vlnu těchto spekulací však tento týden vyvolala zpráva, že Foster podala po 10 letech od sňatku také žádost o rozvod se svým manželem, scenáristou Tedem Griffinem.

Americký Page Six již dříve citoval svůj zdroj, který neoblomně tvrdil: „Jsou na sto procent spolu, zamilovaní a chtějí spolu strávit zbytek života.“ Jeho slova nyní potvrdily i další zdroje, podle nichž je vztah již v branži všeobecně známou věcí, byť se Jackman a Foster stále snaží vše tajit před veřejností. „Tráví spolu veškerý volný čas, působí jako normální pár, ale pouze v soukromí,“ citoval Page Six jednu z posledních nových informací o nové lásce představitele Wolverina.

„Doslova se občas musí plížit okolo,“ popsal zdroj, jak striktně se nový herecký pár snaží svou lásku utajit. Sutton Foster oficiálně žádost o rozvod podala v New Yorku v úterý 22. října. Už v prosinci 2023 však nabídla na prodej svůj zdejší rodinný dům. Což zpětně naznačuje, že už tehdy její manželství s Tedem Griffinem, autorem scénáře mimo jiné pro úspěšnou filmovou sérii Dannyho parťáci, hrozilo rozpadem.

Hugh Jackman měl Sutton Foster poznat, když spolu více než dva roky společně na Broadwayi hráli v muzikálu „The Music Man“. Během té doby mezi nimi údajně vzniklo určité pouto, z nějž se vyklubala láska. Jakckman podal po dlouhých 27 letech manželství žádost o rozvod se svou první manželkou Deborrou-Lee Furness v září 2023. Pár, který má syna Oscara a dceru Avu, tehdy ve společném prohlášení uvedl, že „se rozhodli oddělit, aby se mohli věnovat svému individuálnímu růstu“.

Jeho nová údajná partnerka Foster v minulosti o možnosti pracovat s ním pro Vogue řekla: „Má bezvadnou pověst toho nejpracovitějšího člověka, který je neuvěřitelně laskavý a štědrý – a to všechno je skutečně pravda. Dokáže kohokoli odzbrojit, a přitom si na nic nehraje.“ Dokonce tehdy přiznala, že se stal jedním z jejich nejlepších přátel, což ji samotnou překvapilo. Chemie tak mezi oběma herci zřejmě byla již od samého začátku. Nyní už jen zbývá počkat si, až se společně objeví na nějakém červeném koberci.

Deadpool a Wolverine s Hugh Jackmanem a Ryanem Reynoldsem letos v létě naplnil kina na celém světě a zaznamenal rekordní úspěch:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.