Z nejisté boubelky (99 kg) za 2 měsíce odhodlaná fit učitelka tělocviku díky KetoFit

KetoFit 2022 - Iva proměna

Ivě se během posledních osmi týdnů změnil život. S KetoFit zhubla téměř na váhu, kterou měla na střední, a dokonce se stala učitelkou tělocviku. „Už nejsem takový pesimista,“ říká o své úžasné životní proměně. V životě se jí začalo zase dařit.

Iva patří mezi čtyři šťastné ženy, které se zúčastnily proměny KetoFit. Do redakce Prima Ženy před dvěma měsíci přišla nesebevědomá maminka s osobními problémy. Dnes je to sebevědomá žena, které osud zařídil i aktivní práci.

Sledujte jejich upřímnou cestu za vysněnou postavou on-line na Facebooku ZDE.

První týdny byly v hubnutí zlomové, začínala jsem z neskutečných 99 kg

Iva začínala s velkou váhou a klasickými problémy s obezitou, těsně před začátkem diety ještě přibrala. „Přes Vánoce jsem se dost vyjedla, bolela mě kolena, nemohla jsem vyjít ani schody, prozradila. Na začátku dostala keto chřipku, která se u keto diety může někdy projevit, ale během pár dní zmizí, a pak se dostaví spousta energie a velká motivace pokračovat. „Prvních 14 dní bylo zlomových, ale díky tomu, že mi jídla KetoFit moc chutnala a viděla jsem velmi rychlý úbytek váhy na sobě, vydržela jsem a přesvědčila samu sebe, že to zvládnu, zavzpomínala na své začátky.

Jedla jsem a přitom hubla, říká Iva

Iva dodržovala jednoduchý jídelníček sestavený z produktů KetoFit. Zvládne to opravdu každý, je to snažší než si vařit běžnou stravu. Jaké je její nejoblíbenější jídlo? „Samozřejmě ten koktejl, ten je top. Všechny příchutě jsou výborné. Nebo miluji slaninovou omeletu a jahodovou tyčinku,“ prozradila výživové poradkyni Petře.

Učitelka z Humpolce dodává, že v průběhu keto diety neměla vůbec hlad, naopak se do jídla musela čas od času nutit. „Největší problém jsem měla s pátým jídlem, které jsem si dávala až večer. Můj táta se hodně divil, že hubnu a stále jím,“ prozradila pobaveně Iva. „O tom KetoFit právě je, protože tělu dáme vše, co potřebuje, díky tomu začne hubnout. KetoFit má produkty s nejmenším množstvím sacharidů mezi keto dietami,“ vysvětluje Petra Tomanová. Nejméně sacharidů v jídlech zajistí nejrychlejší hubnutí. Navíc obsažené spektrum 26 vitamínů a minerálů v jídlech KetoFit může být také dobrým pomocníkem při oslabení imunity.

Malé uklouznutí nemusí znamenat konec

Ani hubnutí s dohledem výživové poradkyně a produkty KetoFit, které jsou na přípravu neuvěřitelně snadné, však není vždy růžové. Iva se potýkala s osobními problémy a stresem. Nikdo není dokonalý, a proto čas od času uklouzla.

„Ano, zhřešila jsem a nemohla jsem kvůli tomu spát. Ráno jsem šla na váhu a obávala se, že budu mít dvě kila nahoře, ale ono nic. Naopak byly úbytky na váze,“ zavzpomínala Iva. „Když někdo zhřeší, tak si říká, že s dietou musí ihned skončit, že to nemá smysl. S KetoFit je to jinak, ani malé zhřešení hubnutí nezastaví a nemusíte mít stres a hned s dietou končit," vysvětluje výživová poradkyně a dodává, že hříchy se v dietě stát mohou, ale neměly by se dít často.

Změnila jsem se ve všem, prozradila pyšná maminka. Byla jsem šedá myš, teď zářím

Iva se do hubnutí pustila s vervou, a tak kromě diety i sportovala. Začínala s půlhodinou denně na běžeckém páse, ale jak šla kila dolů, tak dnes už vydrží klidně celou hodinu. Osud jí také přihrál novou aprobaci – učí tělocvik a musí být zkrátka fit. Změna do jejího života přišla nejen s menším oblečením, ale vkradla se i do její psychiky. Iva má před sebou zkrátka úplně nový život v novém těle!

„Změnila jsem se o sto procent ve všem. Už nejsem takový pesimista. Víc přemýšlím o jídle, o sportu a nedělám nárazové hubnoucí akce. Mám vyšší sebevědomí. Byla jsem šedá myš, která neměla ráda své tělo a bála se lidí,“ dojímá se Iva. Mladá maminka dodává, že ještě není v cíli a rozhodně bude s KetoFit a zdravým životním stylem pokračovat nadále. Přejeme jí hodně štěstí!

Sledujte KetoFit na Facebooku, Instagramu

S těmito kilogramy dámy v proměně začínaly, všechny teď mění oblečení o několik velikostí:

Proč jsme zvolili v Prima ŽENY spolupráci právě s KetoFit? Důvodů je celá řada:

  • KetoFit je nejoblíbenější hubnutí mezi ženami
  • zajistí velmi rychlý úbytek váhy
  • bez hladu a bez dřiny
  • jako jediná dieta podporuje krásu a imunitu
  • nabízí špičková jídla bez chemie, bez GMO, bez přidaných cukrů
  • obsahuje nejméně sacharidů pro nejrychlejší hubnutí a udržení váhy
  • má vysoké hodnocení na Heureka.cz a Zboží.cz, ženská keto dieta roku 2022
  • miliony snědených jídel, ověřeno přes 100 000 zákaznic v ČR a SR
  • přes 30 000 fanoušků na Facebooku, Instagramu

Pokud chcete také změnit životní styl a rychle se zbavit nadbytečných kilogramů jako dámy v proměně roku, vsaďte také na keto dietu.

Sledujte hubnutí Ivy ve skupině na Facebooku zde

Chcete se inspirovat dalšími příběhy žen, které zhubly? Podívejte se tady.

Děkujeme společnosti Dermacol za nalíčení účastnic proměny a kosmetické produkty formující postavu.

Podívejte se, jak Iva hubla s KetoFit:

Druhý týden s KetoFit:

Čtvrtý týden s KetoFit:

Šestý týden s KetoFit:

Osmý týden s KetoFit:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.