Žádný milenec, ale táta. Kusnejerová prozradila pravdu o seriálové lásce s Vaculíkem

Poslední oběť (3) - upoutávka

Chová miminko a schází se v parku s archeologem Tomášem Hrubanem alias Lukášem Vaculíkem (60). Všichni si myslí, že je Andrea Boučková v podání Hany Kusnejerové (38) jeho milenkou. Omyl!

„Lukáš je můj kolega z divadla, kde mu v jednom představení hraju dceru. Proto mě pobavilo, když mi ta nabídka přišla. Bez váhání jsem ji přijala, protože jsem si říkala, že ráda potkám své kamarády a kolegy,“ popisuje sympatická herečka Kusnejerová, jak se dostala do televizní minisérie a po bok Lukáše Vaculíka, který v detektivce hraje archeologa Tomáše Hrubana, podezřelého ze zabití manželky.

Andrea je velmi vlídná a milá maminka na mateřské dovolené, která se skrytě vídá se svým otcem, protože ji jeho nová rodina nemá ráda. Potkávají se tajně a při té příležitosti Tomáš vídá i své vnouče. „Natáčet s miminkem je vždy o tom, že se natáčení přizpůsobuje tomu malému. Také vám hodně pomůže střih. Dalším parťákem na place mi byla Dana Morávková, která hraje právničku. S tou se známe už dlouho,“ vzpomíná dále na zákulisí vzniku série, kterou můžete sledovat ve středu večer na Primě.

Herečku hodně zaujala zápletka, kvůli které si ji chce právě Morávková coby Rita Rossmanová podat. „Moc se mi líbila ta linka, že se ze začátku neví, že jsem jeho dcera. Přišlo mi to hezké a tajemné. Všichni si totiž myslí, že jsem jeho milenka,“ říká Kusnejerová.

Čtěte také: Nevěra podle hvězd. Blíženci podvádějí ze zvědavosti, Ryby se nechávají svést

Tou nejhezčí scénou, kterou na place mladá herečka zažila, prý byla zpověď, s níž se její postava svěří ostré právničce. „Vryla se mi do paměti scéna s Ritou, kdy jí popisuji sled svých životních událostí. Jak se o mě táta staral a nestaral, celou tu anabázi rodičovství – a jak všechno vznikalo. Bylo to pro mě zajímavé v tom smyslu, že jsme tam s Danou byly v naprosto jiné situaci, než jsme zvyklé se potkávat,“ vysvětluje seriálová Andrea.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.