Celebrity

30. března 2023 15:02

Zuzana Schneidewind

Lambora s Vaculíkem rozpálili divačky. Žhavou reakci přidala i Eva Burešová

Poslední oběť (2) - upoutávka

Český poklad, ale i Harry Potter po čtyřicítce. Ještě nedoběhly závěrečné titulky premiérového dílu nové detektivní série a divačky na sociálních sítích se pustily do hodnocení novinky. Vesměs pozitivní ohlasy na děj a odhady, kdo je vrah, záhy převálcovalo posuzování vzhledu představitelů dvou ústředních hrdinů – Marka Lambory a Lukáše Vaculíka. Pomyslné polínko do ohně přihodila i Eva Burešová.

Čtyřdílná minisérie z pera Kateřiny a Jitky Bártů se ve středu představila divákům. V ní policie začala vyšetřovat autonehodu vědkyně PhDr. Táni Hrubanové (Adéla Gondíková), záhy ale zazní verdikt – vražda! Její manžel Tomáš (Lukáš Vaculík) a milenec farář Albert (Marek Lambora) jsou tak postaveni do rolí jak podezřelých a obětí, tak i vyšetřovatelů. Přes vzájemné neshody spolu začali pátrat po pravdě.

Pátrání po vrahovi rozjeli i diváci. V diskusích na sociálních sítích okamžitě začali přidávat své tipy. Nový seriál Poslední oběť, který můžete sledovat ve středu večer na Primě nebo na prima+, viditelně zaujal, což potvrzuje i jeho sledovanost. Poslední oběť k obrazovkám přitáhla přes milion diváků, díky takovému zájmu se stal seriál jedničkou středečního večera.

Čtěte také jak smuteční fotka Adély Gondíkové a rakev šokovaly její kolegy. Herečka je mrtvá, báli se

„Středy v televizi byly marné. Lukáš Vaculík je záruka kvality,“ pochvalovala si paní Anna na Facebooku Primy a jistá Petra s Janou poklonu Lukáši Vaculíkovi rozvinuly. „Byl to krásnej kluk a teď je z něj velmi charismatický chlap,“ napsala první. „Zraje jako víno. Čím je starší, tím je hezčí, ten jeho nádherný hlas a žádné skandály, tajemno, charisma,“ svěřila všem druhá. Vtipný komentář pak přihodila další pisatelka, která vzpomněla dávnou hlášku z 80. let „To se mu to holky svlíká, když má s sebou Vaculíka“. Upřesněme, že v té době Lukáš Vaculík exceloval na filmovém plátně spolu se Sagvanem Tofim, který se nikdy netajil zástupy fanynek i slavných milenek.

Lambora jako farář boduje. I u Evy Burešové

Pořádnou porci chvály sklízí také Marek Lambora. „Z romantického mládence se stal sexy chlap a postava Alberta je zatraceně hot. Marek se v poslední době hodně vyšplhal po příčkách nahoru. Je to hodně talentovaný muž,“ napsala na instagramovém profilu televize Prima fanynka s přezdívkou Janyysekj, načež Piškot_13  doplnila strohé, leč jasné: „Bože, on je prostě český poklad.“

Naše hrdiny komentovalo i několik mužů. „To je Harry Potter po čtyřicítce, ne?“ napsal třeba Martin a další žena, Olga, mu názor nevyvrací. „Říkala jsem si to samé. Čím je starší, tím je hezčí.“

„Jejda, podržte mě, holky, nebo to se mnou třískne o zem,“ strachuje se po lavině lichotek Veronika. Samozřejmě s nadsázkou.

Kněžský vzhled Marka Lambory dokonce nenechal chladnou ani jeho milou kolegyni Evu Burešovou, která do téže diskuze přidala rovnou čtyři žhavé plamínky s povzdechem „Uf!“ Tím ve vláknu začalo ještě přihořívat. Monys 001 na reakci Evy Burešové, která s Markem Lamborou ztělesnila legendární pár v seriálu Slunečná, obratně reaguje: „Téhle verzi Janka by Týna určitě tak dlouho neodolávala.“ To jistě ne, můžeme souhlasit.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.