Zákeřnice Niki bojuje o výhru do poslední chvíle. Její konečná taktika? Rudé šaty

SINGL ŠVINDL (1) - Pátek, den zúčtování

Pátek je ve vztahové show dnem pravdy. Potvrdí se svérázné Niki, že má na muže nos a pozná, když jí lžou? Určí správně, který ze čtveřice mužů, s nimiž prožila večer, je ženáč a který singl? Jedno už je jisté, tahle slečna se nevzdává do poslední chvíle hry!

Během pátečního – finálového – večera dojde konečně k odhalení, zda Niki Inka měla dobrý odhad, a získá tak spolu se singl mužem cenu v podobě čtyřdenního pobytu a osmdesát tisíc korun, nebo si výhru odnese ženatý muž s manželkou – ten, kterého soupeřka považovala za svobodného. Finálový večer probíhá ve stylovém podniku, kde svůdnice Niki po společné večeři se všemi čtyřmi soutěžícími určí muže, který ji přesvědčil o tom, že právě on je tím jediným svobodným.

I když má Niki pocit, že už ví, kdo je jejím singl protějškem, ještě naposledy se rozhodne zmást své soupeře tím, že si na setkání s nimi vezme vyzývavé červené šaty, a páteční rozhodování tak rozhodně nikomu neusnadní. Kdo bude její volbu kvitovat s povděkem, kdo prohlásí, že červená ženám sluší a vypadají v ní něžně, a komu dojdou slova?

Niki Inka má jasno. Vyzývavé šaty si zvolila proto, aby muži, které odhalí jako ženaté, viděli zcela jasně, o co přicházejí. Sledujte show Singl švindl od 20:10 na Prima SHOW a uvidíte, co žena dokáže, když potřebuje zjistit, zda je její partner singl, nebo jí lže.

Připomeňme si ještě všechny čtyři návštěvy. Pondělní hostitel měl od manželky povoleno téměř vše. Nakonec snažením uspět v přesvědčování Niki, že je singl, svou ženu dost rozhodil. Niki měla pocit, že je Tomáš ženatý. Což jsou body pro rodinu Tomáše.

V úterý byl připraven udělat vše pro výhru Marek. Dokonce až tak, že se s manželkou před návštěvou pohádali. Pak ale před Inkou opakovaně řekl „my“ namísto „já“ a bylo vymalováno. Singl o svém životě v množném čísle přece nehovoří. Takže Niki Inka má jasno. Tenhle chlapík singl s jistotou nebude.

Středa patřila hráči Lukášovi a jeho ženě. O taktice měl také jasnou představu. Bude hrát kluka, který si užívá života, balí holky, čas tráví v hospodě – myslel si. Po úvodním oťukávání Lukáš přitlačil na pilu a při hraní šipek své proutnické záměry rozjel naplno. Jeho žena při sledování flirtu omdlévala. A jak to viděla Niki Inka? Uvěřila!

Ve čtvrtek se do hry zapojil singl Daniel s pozvánkou, že Niki může parkovat na invalidech. Což svůdnici rozhodilo. Pak mu v bytě objevila dámské krémy, vůni, holítka. Snažil se napravit dojem, ale moc mu to nešlo. Niky neví. Singl, nebo švindlíř? V pátek se ukáže.

Pokud jste propásli celý týden s Niki Inkou, můžete pořad Singl švindl sledovat od 1. dílu každý všední den v 16:50 na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.