Celebrity

17. září 2024 14:08

Michaela Vlčková

Eva Feuereislová o vztahu se Soukupem: Tajili jsme to měsíce, s Mirkem jsem v bezpečí

Když se influencerka Eva Feuereislová (34) poprvé objevila ve společnosti po boku podnikatele Jaromíra Soukupa (55), mnozí to brali pouze jako žert. Bývalá účastnice úspěšné reality show VyVolení nyní promluvila o jejich vztahu. Prozradila, že se vídají už několik měsíců. V náruči Jaromíra se cítí v bezpečí a září štěstím. „Mirek má velké charisma a vždy se mi líbil,“ rozplývala se známá provokatérka.

Kontroverzní influencerka Eva Feuereislová a Jaromír Soukup se bok po boku blýskli na uplynulém galavečeru organizace Clash of the Stars. Někteří fanoušci si mysleli, že se jedná o žert či provokaci. Avšak nyní Eva řekla, jak to mezi nimi ve skutečnosti je.

Přiznala, že se s Jaromírem schází už nějaký ten pátek. „Nechci říkat přesné datum, kdy jsme se dali dohromady, ale jsme spolu už několik měsíců,“ svěřila se Eva v rozhovoru pro web Expres.cz.

Dvojice se snažila držet vztah pod pokličkou až do minulé soboty. „Věděla to o nás jen hrstka nejbližších a moc jim děkuji za to, že to neprozradili,“ upozornila někdejší hvězda reality show VyVolení.

Dále prozradila, že spolu už dokonce byli i na dovolené. „Byli jsme na dovolené v Marbelle. První rande jsme měli v restauraci v Praze, kterou jsem vybírala já,“ nechala se slyšet influencerka, která vůbec poprvé odtajnila vážný vztah na veřejnosti.

Čtěte také: Jaromír Soukup se na veřejnosti ukázal s další slavnou ženou po boku. Mesarošová to ale není

Nebránila se ani myšlence, že by s Jaromírem mohla v budoucnu založit rodinu. „Mirek má velké charisma a vždy se mi líbil. Mám vedle něj pocit, že mě jako chlap ochrání. Má v sobě to, co v sobě má každý muž mít,“ rozplývala se Eva, která je očividně zamilovaná.

Svého partnera vychválila i v jiných ohledech. Soukup je podle jejích slov skvělý kuchař, což má ale i své nevýhody, protože Eva v důsledku toho přibrala. „Navíc výborně vaří, hlavně italská jídla. Už jsem s ním přibrala čtyři kila,“ řekla spokojeně.

Spor Hanychové a Soukupa o dceru letos skončil. Podle rozhodnutí soudu se budou muset střídat o péči Rozárky:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.