Celebrity

9. září 2024 12:34

Tomáš Durčák

Konec mlčení. Dominika Mesarošová vzkázala Agátě: Pana Soukupa jsem potkala náhodou

Jsou spolu? Nejsou spolu? Českým showbyznysem už několik dní probublávají všemožné spekulace o tom, že Jaromír Soukup a Dominika Mesarošová za sebou mají letní románek a tvoří nový pár. Oba však o celé věci až doposud tvrdošíjně mlčeli. Dominika však – jak ostatně dříve slíbila – nyní konečně poskytla svůj pohled a leccos tím vysvětlila.

Je trochu škoda, že o domnělém vztahu Jaromíra Soukupa a Dominiky Mesarošové, který měl během léta vzniknout, se zatím veřejně nejhlasitěji vyjádřila pouze Agáta Hanychová. A to, jak u ní bývá zvykem, ne příliš taktně ani vybíravě. Zřejmě totiž byla naprosto přesvědčená, že všechny fámy i fotky Jaromíra Soukupa s její kamarádkou Dominikou z letiště jednoznačně potvrzují vztah, který jí Mesarošová záměrně zamlčela.

Z jejích úst tak padlo několik urážek i obvinění na adresu jedné ze svých nejbližších kamarádek, s níž se údajně zná již od 15 let. Nejenže Agáta Dominiku označila za prase či velkou zlatokopku, ale zveřejnila i jejich vzájemné SMS zprávy, v nichž Mesarošová Hanychovou mimo jiné uklidnila, že během náhodného společného letu se Soukupem případně dohlédne na malou Rozárku a také jí popsala, co má pro malou Jaromír do letadla sbaleno. Dle Agáty šlo o jasné důkazy toho, že mezi dvojicí něco je a Dominika byla součástí celé mediální hry jejího ex i „nastrčených“ fotografů na letišti.

Dominika Mesarošová se však nyní rozhodla prolomit své mlčení a popsat celou kauzu ze svého pohledu. A pokud mluví pravdu, Agáta si svá slova z minulého týdne rozhodně za rámeček nedá. Slušně totiž přestřelila a zřejmě podlehla jisté paranoie spojené nejen s Jaromírem Soukupem, ale i bulvárními médii. „Ráda bych dala své první a poslední vyjádření k celé věci, která momentálně koluje internetem a českými médii,“ začala Mesarošová svůj text na Instagramu.

„Na zpáteční cestě z Marbelly do Prahy jsem náhodně potkala pana Soukupa s dcerou Rozárkou. S panem Soukupem jsme prohodili pár zdvořilostních frází. Současně jsem napsala jako kamarádka kamarádce, žena ženě, maminka mamince, Agátě Hanychové, že její dcera je v pořádku a že cestu letadlem zvládla v poklidu. Agáta se mnou prohodila několik zpráv, kdy se mě dále dotazovala. To je vše,“ popsala Dominika svůj vztah k „panu Soukupovi“. Nastínila i to, jak to bylo s údajně objednanou paparazzi akcí na letišti a SMS zprávami, které Hanychová posléze zřejmě bez jejího souhlasu zveřejnila.

„Od mého příletu mi Agáta nezavolala ani nenapsala. Zkoušela mi volat při svém živém vysílání. Dle mého názoru mají telefonické i SMS komunikace zůstat soukromé, odmítám být nápomocná byznysu postavenému na drbech a spekulacích, bez ověření pravosti informací. Věnuji svůj čas svému milovanému synovi, své práci a sobě. Svým pořadem mi však Agáta prokázala velkou službu, a to, že je třeba se zamyslet nad tím, jací lidé mi mají patřit do života a jací již ne,“ dodala upřímně a zřejmě i zklamaně Dominika. Mesarošovou tak domnělá kamarádka Agáta zřejmě jen na základě spekulací úmyslně zatáhla do mediální kauzy, aniž by se jí zcela na rovinu zeptala, jak to doopravdy s ní a Soukupem je.

Kdo se celou věcí nepochybně od začátku náramně baví, je právě Jaromír Soukup. Ten celou dobu šibalsky mlčí, zřejmě si vychutnal emoční výlevy své expartnerky a nyní celou věc ještě korunoval, když se o víkendu ukázal na galavečeru Clash of the Stars s další ženou, bývalou účastnicí reality show VyVolení Evou Feuereislovou, které se přezdívá „královna plastických operací“.

Mohlo by vás zajímat: Jménem Hanky konáme dobro, řekl Margita k předání daru nemocnici. Prozradil své přání:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.