Celebrity

5. září 2024 16:41

Tomáš Durčák

Jak moc je to vážné, zjišťovala Agáta. Nedá jí spát vztah Mesarošové a Soukupa

Zatímco v kuloárech českého showbyznysu se šíří informace, že podnikatel a bývalý mediální magnát Jaromír Soukup nově tvoří pár s Dominikou Mesarošovou, na obzoru se rýsuje jejich první potenciální odpůrce. A není jím nikdo jiný než bývalá blízká kamarádka Mesarošové Agáta Hanychová, která už se podle všeho vehementně o detaily okolo tohoto páru zajímá.

Po Hanychové Soukup dokázal sbalit i její půvabnou kamarádku

Jaromír Soukup zřejmě namlouvání žen umí více než dobře. Po Agátě Hanychové se mu totiž podle všeho podařilo svést její (byť dnes už možná bývalou) blízkou kamarádku Dominiku Mesarošovou. První indicie naznačují, že dvojice se sblížila během letošního léta a podle všeho spolu strávila dovolenou ve španělské Marbelle, kde to velmi dobře zná i sama Agáta.

Nasvědčují tomu snímky publikované webem Express z pražského letiště Václava Havla, kam spolu Jaromír Soukupdcerou Rozárkou i Dominikou Mesarošovou přiletěli právě ze španělského letoviska jedním letadlem. Byť se oba tvářili, jako že k sobě vůbec nepatří a ve stejné destinaci byli jen shodou náhod, osoby z jejich blízkosti už tajemství držet nevydržely.

Mesarošová má se Soukupem mnoho společného

„Nechci zklamat důvěru Dominiky, ale ano, je to pravda, jsou spolu. A Domča je opravdu šťastná a naznačila, že prožívá ve všech ohledech prakticky pohádku,“ citoval anonymní kamarádku z blízkosti Mesarošové web eXtra.cz. Ta dodala, že Jaromír Soukup se „k ní chová jako ke královně, je neskutečně galantní, milý, pozorný, vtipný a také mimořádně inteligentní. Má zkrátka všechno, co postrádala u partnera v posledních letech,“ dodala kamarádka, dle které Soukup Mesarošovou stejně jako před tím Agátu zahrnul drahými dary a ve Španělsku i jinde spolu byli více než jednou.

Byť tato dvojice s věkovým rozdílem 17 let na první pohled nepůsobí příliš kompatibilně, opak může být pravdou. Jak Jaromír Soukup, tak Dominika Mesarošová za sebou mají velmi bolestivý rozchod a oba nyní skrz střídavou péči musí řešit výchovu potomků z předchozího vztahu. Rozhodně si tak mohou povídat hned o několika společných, složitých a osobních tématech. Ani jeden navíc vztah kategoricky neodmítá. „Oba jsme svobodní a nezadaní. Dál se k tomu nebudu vyjadřovat,“ mlžila pro Blesk Mesarošová. „To, že mě spojujete s touto krásnou ženou, mi lichotí. Rozhodně bych se tomu nebránil,“ reagoval pro změnu lišácky Soukup.

Agátu vztah expřítele s kamarádkou zjevně vyvedl z míry

Zatímco nová letní romance Jaromíra Soukupa je zatím podle všeho stále v zárodku, už nyní zřejmě zcela vykolejila jeho expartnerku a matku Rozárky Agátu Hanychovou. Ta se totiž dle vyjádření Expresu měla médiu obratem poté, co vztah vyšel najevo, telefonicky ozvat a požadovat detaily ze soukromí Jaromíra Soukupa. Při té příležitosti si údajně zároveň rýpla do Dominiky Mesarošové, čímž naznačila, že pokud šlo dříve o blízké kamarádky, aktuálně už to zřejmě pravda nebude.

Agáta Hanychová je podle všeho přesvědčená, že si fotografy na letiště objednal sám Jaromír Soukup, aby ho s novou údajnou partnerkou vyfotili. Když se dozvěděla, že tomu tak ovšem údajně nebylo, měla jízlivě zareagovat: „Chcete říct, že paní Mesarošová je taková celebrita, že její přílet fotí paparazzi fotografové?“ Razantně také odmítla, že by ji informace o tomto novém páru nějak vyvedla z míry: „Nemám k tomu co říct. Žádné nas*ání ale necítím.“

Skutečnost, že ihned telefonovala s žádostí o detaily ze soukromého života svého expartnera, přičemž si neodpustila jedovatou pozvánku na adresu Mesarošové, však svědčí o opaku. Dost možná o tom, že se Agáta cítí ze strany své kamarádky, která by lépe, než kdokoli jiný měla z vyprávění Hanychové vědět, co je Jaromír Soukup zač, podvedená a zrazená. A nabízí se otázka, jak dlouho je jejich dřívější přátelství v troskách či jestli v jeho rozpadu nehrálo roli i to, že bývalá právnička Hanychové ze sporu právě s Jaromírem Soukupem nyní zastupuje v soudní bitvě o syna Eliána také záletnického expartnera Mesarošové Tomáše Novotného. Je tak dost možné, že se nám schyluje k další mediální válce Hanychová versus Soukup.

Hanychová se na Bali propojila se zesnulou babičkou. Sestra viděla, jak odchází chodbou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.