Celebrity

6. září 2024 10:32

Tomáš Durčák

Prase a zlatokopka, vyčinila Agáta Mesarošové. Ta prosí o mírnění nenávisti

Dalo se čekat, že Agáta Hanychová si reakci na odhalený vztah expartnera Jaromíra Soukupa s její kamarádkou Dominikou Mesarošovou rozhodně nenechá jen pro sebe. Nakonec to však nevydržela ani 24 hodin a rozhodla se rovnou zveřejnit i dosud neznámé okolnosti. Jednu ze svých nejlepších kamarádek přitom označila za prase a popsala, jak jí vztah více méně přiznala sama Dominika.

Agáta Hanychová si nebrala ve své reakci žádné servítky a Dominice Mesarošové skrz online svět vzkázala své. „Musím říct, že mě to opět zasáhlo! Dominika ví, jak těžce jsem nesla, když Gábina byla s Jaromírem, a neřekla mi to. Takže jestli je to opravdu realita, tak je Dominika fakt prase!“ rozohnila se Hanychová ve svém podcastu s odkazem na dnes již bývalou kamarádku Gábinu, přičemž naznačila, že Jaromír Soukup si od jejich rozchodu zřejmě s oblibou na mušku bere její kamarádky, aby jí hnul žlučí.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Agáta Hanychová připomíná nemocnou slepici, která nemůže zobat zrní

Následně se pokusila nad celou věcí trochu povznést a prohlásila, že Mesarošová má šanci to Soukupovi za všechny ženy vrátit. „Jestli se někdo Jaromíru Soukupovi pomstí za všechny holky a jestli někdo opravdu umí být zlatokopka, tak je to Dominika! Ona umí s chlapama zacvičit a něco z nich vytáhnout,“ vysekla Agáta kamarádce, s níž se dle svých slov zná od 15 let, lehce kontroverzní poklonu. „Takže ti, Dominiko, držím palce a vrať mu to za nás všechny!“ dodala Hanychová.

Jelikož si influencerka z praní špinavého prádla udělala lukrativní byznys, rozhodla se zveřejnit soukromé zprávy právě od Dominiky Mesarošové, z nichž poznala, že je něco špatně. „Domča mi volala, že potkala Jaromíra na letišti s Rózou, a pak jsme si začaly psát. Zeptala jsem se jí, jestli má hračky, a nato Dominika odepsala, že měl Soukup vše v tašce nachystané, i sunar,“ přečetla Hanychová, která následně dočetla i další sekci, v níž kamarádku prosila, aby se o malou případně postarala, kdyby v letadle brečela nebo měla jiné problémy.

Mohlo by vás zajímat: Nevěra není tabu, říká Agáta Hanychová. Když máte rodinu, měla by se odpustit

„Jsme v ČR. Vše OK. Róza je v pohodě,“ dočetla Hanychová poslední zprávu poté, co Mesarošová a Soukup měli dosednout na pražské letiště. „Vědět, co má někdo v tašce, je prozrazující informace,“ zhodnotila po chvilce odmlky zprávy její souputnice Ornella Koktová. „Prokecla se, že ví, co má Jaromír připravené pro malou Rozárku v tašce,“ zhodnotila ze zpráv nakonec Agáta. Pozornost všech se tak nyní upírá na údajný nový pár, který rozbouřil vody showbyznysu.

Jaromír Soukup dělá, že je nad věcí. Mediální pozornost si však nepochybně užívá:

Jaromír Soukup reagoval jen sdílením fotky bez trička z posilovny, k níž napsal: „Mediálně výživný den. Nevšímám si nesmyslů a pracuji. Na sobě i v médiích.“ Jeho údajná nová láska zase v  instagramovém příběhu slíbila, že se pravdy všichni dočkají. „Omlouvám se, dnes jsem opravdu pracovně zaneprázdněná. Přesto mi nemohlo uniknout, co se dnes vlastně děje. Své vyjádření dám. Mezitím prosím všechny sledující, aby nepsali nenávistné SMS s názory, aniž by někdo tušil, jak se věci mají,“ vysvětlila Mesarošová, proč novinářům celý den nezvedá telefon a zároveň poprosila hatery, aby se uklidnili.

Hanychová se na Bali propojila se zesnulou babičkou. Sestra viděla, jak odchází chodbou:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.