Eva Feuereislová sdílela fotku s Jaromírem Soukupem. Domácí pohoda a dotyky

Kolem Jaromíra Soukupa (55) a jeho domnělých přítelkyň se toho v poslední době napsalo hodně. Teď to ale skutečně vypadá na to, že po rozchodu s Agátou Hanychovou (39) tvoří pár s Evou Feuereislovou (34), která si říká Plastic Queen.

Eva Feuereislová se netají tím, že miluje plastickou chirurgii a sama podstoupila hned několik zákroků, které jsou u ní na první pohled zřejmé. Spolu s Jaromírem Soukupem se objevila na sobotním galavečeru Clash of the Stars, kde se spolu vedli za ruce. Pomyslnou třešničkou na dortu je navíc fakt, že Hanychová Feuereislovou přímo nesnáší. A to byl důvod, proč si spousty lidí myslely, že se jedná jen o provokaci ze strany bývalého mediálního magnáta.

Podobné články

Podle všeho se ale jedná o realitu. Plastiková královna totiž na svém Instagramu sdílela stories, ve kterém tak trochu nepřímo svůj vztah se Soukupem potvrzuje. Na fotografii v naší galerii jsou vidět natažené nohy, které má položené na mužských nohách a u toho hladí svého psa, kterého má na klíně.

Stejné džíny?

Podle webu zivotvcesku.cz navíc Jaromíra Soukupa „usvědčují“ jeho džíny, které jsou stejné, jako měl právě na sobotním galavečeru. Jak to tak vypadá, dvojice spolu tedy sdílela více intimních chvilek a vedení za ruce ve Fortuna aréně nebylo pouze jednorázovou záležitostí.

Mohlo by vás zajímat: Hanychová si na zápisu své dcery Mii poplakala. Hodně často brečím, říká modelka

Dvojice navíc svůj vztah postupně odkrývá veřejnosti jen krátce poté, co Hanychová obvinila svou dlouholetou kamarádku Dominiku Mesarošovou (38) z toho, že udržovala vztah právě s jejím expartnerem Jaromírem Soukupem. Mesarošová a Soukup se potkali ve stejném letadle ze španělské Marbelly, kdy s sebou měl podnikatel i dceru Rozárku, kterou má právě s Hanychovou. Agáta začala jejich domnělý vztah rozebírat ve svém podcastu s Ornellou. Nakonec se k celé situaci vyjádřila i sama Dominika, která celou věc rezolutně popřela.

„Na zpáteční cestě z Marbelly do Prahy jsem náhodně potkala pana Soukupa s dcerou Rozárkou. S panem Soukupem jsme prohodili pár zdvořilostních frází. Současně jsem napsala jako kamarádka kamarádce, žena ženě, maminka mamince, Agátě Hanychové, že její dcera je v pořádku a že cestu letadlem zvládla v poklidu. Agáta se mnou prohodila několik zpráv, kdy se mě dále dotazovala. To je vše,“ napsala Mesarošová na svůj Instagram. Dále pak nastínila i to, jakým způsobem ji její kamarádka zklamala. „Od mého příletu mi Agáta nezavolala ani nenapsala. Zkoušela mi volat při svém živém vysílání. Dle mého názoru mají telefonické i SMS komunikace zůstat soukromé, odmítám být nápomocná byznysu postavenému na drbech a spekulacích, bez ověření pravosti informací. Věnuji svůj čas svému milovanému synovi, své práci a sobě. Svým pořadem mi však Agáta prokázala velkou službu, a to, že je třeba se zamyslet nad tím, jací lidé mi mají patřit do života a jací již ne,“ dodala Mesarošová.

Hanychová se na Bali propojila se zesnulou babičkou. Sestra viděla, jak odchází chodbou

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.