Hanychová si na zápisu své dcery Mii poplakala. Hodně často brečím, říká modelka

Agáta Hanychová o rodině a dceři Mie

Trojnásobná maminka Agáta Hanychová má za sebou zápis do školy svého druhého dítěte. Dcera Mia Prachařová totiž už zanedlouho nastupuje do první třídy a jak se modelka svěřila, bylo to pro ni velice emotivní. Jak s manželem Miroslavem Dopitou zvládají výchovu dětí a co je pro ni nejtěžší?

Blíží se nový školní rok a s ním nastupuje do první třídy také prostřední dcera Mia, kterou má Agáta Hanychová (39) s hercem Jakubem Prachařem. Základem je podle trojnásobné maminky kornout. „To je největší boj a trauma všech matek, protože nejsou kornouty do té první třídy na ty bonbóny. Takže já ho mám, takže dobrý,“ rozesmála se Hanychová během rozhovoru pro Prima Ženy.

A jak to celé z pohledu maminky prožívá? Nejdůležitější součást školní výbavy už její dcera má a je připravená na další etapu svého života, i když pro ni to bylo trošku emotivní. „Tašku má,“ dodala s úsměvem Agáta.  „Ona bude určitě šprtka, ale co nikdo neví, tak Mia nastupuje k paní učitelce, která učila mě. Takže když jsme byli na zápisu, tak jsem se tam rozbrečela. Hodně často brečím. Přišlo mi to hrozně dojemné, že vlastně Mia bude mít paní učitelku Doubkovou, která učila i mě,“ popsala modelka.

V otázce výchovy se s manželem shodují

Agáta Hanychová je vdaná za tatínka svého prvního syna Kryšpína, Miroslava Dopitu, se kterým se nedávno vrátila ze svatební cesty na Bali. Ačkoliv mají oba dva děti také z minulých vztahů, v otázce výchovy jsou prý za jedno. „Vůbec nebojujeme. V tomhle jsem tady vždycky vládla já těm třem dětem, takže jsem ráda, že sem přišel Mirek, který třeba řekne: ‚Kryšpíne, jsi drzý na mámu.‘ Ty holčičky jsou malé, takže ty se úplně nevychovávají. Já teda všechny děti docela rozmazluji,“ přiznala se smíchem Hanychová. „A manžel se snaží být tak jako normální,“ naznačila Agáta, jakým stylem to funguje u nich doma a na závěr dodala, že se v otázce výchovy s manželem shodují naprosto ve všem.

Mohlo by vás zajímat: Agáta Hanychová bez obalu. Líbala se s Marešem i Dykem, Jágra propašovala k mámě

Svatební cesta na Bali byla zároveň jejich první společná dovolená bez dětí. „Myslím si, že to je důležité, být občas jen spolu. Obzvlášť, když máte děti ve střídavé péči, tak není nic horšího než sedět doma a koukat se na tu postýlku, kde to dítě nemáte. Takže já jsem za těch čtrnáct dnů vděčná, že jsem nemusela být doma. Protože teď tady ty děti nemám, nebo ty dvě nejmladší, a mám tolik práce, abych jako zaměstnala mozek, ale stejně, když večer usínáte a koukáte se na tu postýlku, tak to prostě není nic příjemného,“ dodala na závěr Agáta, která má ještě nejmladší dceru Rozárku s expartnerem s Jaromírem Soukupem.

Podívejte se také na 30+ Otázek s Agátou Hanychovou:

Sdílejte článek
Štítky vztahy celebrity Miroslav Dopita školní rok první třída Agáta Hanychová rodina Kryšpín Dopita Mia Prachařová děti škola

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 14. 9. 2024

Berani, nenechte se dnes od druhých tlačit. Lidé se sice vyvyšují, ale za jejich slovy se skrývá jen málo. Dávejte si pozor, abyste se nepřepálili. Tento den byste se měli starat o sebe a své potřeby. Podnikněte kroky k tomu, abyste si zajistili to, co chcete. Spojte se s lidmi, které jste nedávno potkali. Tato náhodná setkání mají svůj význam.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.