Celebrity

21. července 2024 12:46

Šarlota Chmelařová

Agáta Hanychová provokuje. Ukázala se nahá ve sprše, intimní partie zahaluje pouze stín

Agáta Hanychová vyrazila s manželem Miroslavem Dopitou na dovolenou bez dětí. Slunné Bali si partneři náležitě užívají a o romantiku není nouze. Influencerka nyní na sociálních sítích sdílela velice odvážnou fotku zcela bez oblečení.

Provokatérka Agáta Hanychová si pobyt na asijském kontinentu užívá plnými doušky. Ostrov Bali prozkoumávají s Miroslavem Dopitou na skútru a ochutnávají všechny jeho krásy. Bývalá modelka surfuje, dopřává si místní kuchyni a nechybí ani večerní romantika.

Mohlo by vás zajímat: Nevěra není tabu, říká Agáta Hanychová. Když máte rodinu, měla by se odpustit

Teď se Hanychová rozhodla se svými fanoušky podělit také o trochu pikantnější snímek, než jsou u ní na profilu zvyklí. Svým sledujícím ukázala dechberoucí koupelnu, ve které pózuje zcela nahá. „A taková ta naše sprcha,“ napsala k fotce, kterou sdílela ve svém příběhu na Instagramu. Architektura na Bali se vyznačuje především používáním přírodních materiálů a tato koupelna není výjimkou. Sprchový kout je celý z kamene a kolem něj jsou zasazené květiny.

Stín sotva zakryl rozkrok

Na odvážné fotce nahé Agáty jde pouze o hru světla a stínů. Bývalá modelka si poprsí zakrývá rukama a nohy má překřížené přes sebe. Rozkrok je ve stínu, tudíž není nic vidět, ale prostor pro fantazii Hanychová nechala. Fanoušci jejich manželskou dovolenou bedlivě sledují.

Čtěte také: Hanychová se chlubí snímky z Albánie. Soukup trumfuje fotkami luxusu v Marbelle

„Bože, já vám to štěstí tak přeju,“ napsala například jedna žena k videu, na kterém je sestřih zážitků z jejich 4. dne. „Je fakt vidět, jak jste oba šťastní, odpočinutí, hlavně i spokojenost k tomu patří,“ vzkázala další sledující. „Jste krásný pár a oběma vám to štěstí kouká z očí,“ dodala další.

Agáta Hanychová prozradila plány na léto 2024:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.