Celebrity

10. dubna 2024 16:05

Tomáš Durčák

Zamilovaný Roman Šebrle s partnerkou v Málaze. Památky, romantika a krevety

Roman Šebrle a Hedvika Lišková v Malaze

Legenda české atletiky a moderátor Hlavních zpráv na CNN Prima News Roman Šebrle si nový vztah s kolegyní z Primy, Hedvikou Liškovou, užívá plnými doušky. Pár nyní tráví chvíle plné romantiky a dobrého vína ve španělské Málaze, odkud Hedvika poslal krásný pozdrav.

Roman Šebrle poprvé vztah s Hedvikou Liškovou přiznal až letos v únoru, kdy spolu zamilovaný pár sdílel společnou fotku z dovolené v italském Livignu. Společné cestování je očividně baví, protože na začátek dubna si pro změnu naplánovali romantickou cestu do Málagy ve Španělsku.

Roman sem zamířil z Portugalska, kde absolvoval dvoutýdenní soustředění se svými atletickými svěřenci. Tentokrát se zamilovaným snímkem na svém profilu na Instagramu pro změnu pochlubila Hedvika. „Málaga.. fantastická i v noci,“ napsala k fotce, na které je v objetí Šebrleho.

Zamilovaný pár má relativně mnoho společného. Kromě očividné lásky k cestování a poznávání cizích kultur jsou rovněž oba ostřílenými rodiči. Roman je otcem syna Štěpána a dcery Kateřiny ze svého manželství s Evou Kasalovou, Hedvika má z předchozího vztahu celkem tři potomky, dva syny a dceru. I ona však také miluje pohyb, aktivně se věnuje józe a pravidelně běhá.

Loni v létě Šebrle čistě náhodou v pořadu Sedm pádů Honzy Dědka prozradil, že jeho tehdy poslední známý vztah s cukrářkou Lenkou z Brna, je již minulostí. Zároveň se svěřil, že má již po svém boku novou dámu, s níž je spokojený. Zda šlo už tehdy o Hedviku, či nikoliv, si však zřejmě legenda českého desetiboje nechá pro sebe. Hedvika Lišková z Málagy sdílela hned několik snímků, na nichž se mimo jiné pochlubila, jak právě „snědla půl moře krevet a dává si skleničku vína“.

Roman Šebrle v letošním roce oslaví jubilejní 50. narozeniny, nicméně na svůj věk ani trochu nevypadá. Vděčí za to mimo jiné faktu, že se stále aktivně – byť už ne profesionálně – věnuje celé řadě sportů a díky své profesi trenéra atletů musí sám neustále dřít. I proto se na prahu padesátky může na břiše pochlubit pekáčem buchet.

On sám pohyb přitom považuje za zcela esenciální součást života a zároveň něco, k čemu by měl své potomky automaticky vést každý rodič bez výjimky a za všech okolností. „Děti nemusí nutně sportovat, ale mají to dané. Sport vede člověka k režimu, získají přátele, každé dítě bych ke sportu určitě vedl, i kdyby nechtělo,“ myslí si Šebrle.

Sdílejte článek
Štítky cestování Roman Šebrle Instagram Španělsko vztah CNN Prima NEWS partnerka Málaga kolegyně Hedvika Lišková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.