Móda a krása

16. října 2024 17:49

Michaela Vlčková

Zásadní momenty z show Victoria's Secret: Na mole zářila i Češka, vrátila se Tyra Banks

Po šestileté pauze se ve středu 15. října uskutečnila módní přehlídka značky zaměřující se převážně na spodní prádlo Victoria's Secret. Každá show Victoria's Secret byla v minulosti velkolepá, a jinak tomu nebylo ani nyní. Po mole se prošly ikony modelingu jako například Adriana Lima, Irina Shayk či sestry Hadid. Velký comeback zde měla Tyra Banks. Během přehlídky pak vystoupila Cher či Tyla. Na runwayi zazářila také dcera Kate Moss nebo česká supermodelka Eva Herzigová.

Přehlídka Victoria's Secret se konala ve středu 15. října v Duggal Greenhouse v newyorském Brooklynu a byla plná comebacků, debutů, úžasných vystoupení a nejen to. Show byla důkazem, že značka je stále mocná a schopná se prosadit v moderním světě módy bez toho, aniž by ztratila své kouzlo, které fanoušci tolik milují.

Naposledy mohli fanoušci přehlídku značky zaměřující se na spodní prádlo sledovat v roce 2019. Tehdy značka schytávala velkou kritiku kvůli nedostatku rozmanitosti, připomněl web Sky News. To už je ale minulostí, protože brand Victoria’s Secret svým návratem oslavuje všechny ženy.

Čtěte také: Své matky nezapřou. Dcery slavných českých a slovenských celebrit dobývají svět showbyznysu

Rozmanitost

Vůbec poprvé v historii se po mole značky prošla transgender modelka, a to hned dvě - Valentina Sampaio a Alex Consani. „Tento moment je jeden z těch, kterých si budu vážit navždy,“ řekla magazínu People Sampaio.

V rámci rozmanitosti se po mole prošla řada plus size modelek, debutovala například Ashley Graham.

Ikony modelingu

Velkou pozornost na sebe také strhly sestry Hadid. Bella tím, že se vůbec objevila, protože dopředu nikdo nevěděl, že bude součástí velkolepé show. Gigi dopředu avizovala, že se po mole projde. Když otevřela módní přehlídku, měla na sobě růžový model doplněný o ohromná růžová křídla, která během chůze roztáhla. Obě sestry vypadaly naprosto úchvatně.

Překvapivým momentem večera také bylo, když se na runwayi objevila supermodelka Kate Moss, která stejně jako Graham kráčela po mole Victoria’s Secret poprvé. Chvíli před Kate předváděla její dcera Lila Grace Moss.

Nechyběly samozřejmě také ikony jako Irina Shayk, Adriana Lima a Alessandra Ambrosio, Vittoria Ceretti či Carla Bruni. Na přehlídce oslnila také česká zástupkyně, supermodelka Eva Herzigová.

Velký comeback

V průběhu večera zaznělo mnoho oblíbených písniček, zatímco hvězdy světa módy předváděly sexy spodní prádlo. Na programu byla také živá pěvecká vystoupení. O ta se postaraly Jihoafričanka Tyla a japonská zpěvačka Lisa, která byla součástí K-popové kapely Blackpink. Na závěr večera vystoupila okouzlující hudebnice Cher, která i ve svých 78 letech podává neuvěřitelné výkony.

Třešničku na dortu a velkolepé finále nastolila modelka Tyra Banks, známá mimo jiné díky reality show Amerika hledá topmodelku. Poté, co dozpívala Cher svůj hit Believe, Tyra vyjela na stage pomocí zvedací plošiny a všem přítomným vyrazila dech, když předvedla své křivky v třpytivých černých legínách, černo-stříbrném korzetu a stříbrném plášti. Zatímco vzduchem létaly konfety a nad řekou Hudson střílel ohňostroj, všechny modelky ji následovaly na molo.

Mohlo by vás zajímat: Vatu nejíme a drogy nebereme. Prostředí podle české modelky prošlo brutální proměnou

Po runwayi se Tyra prošla naposledy před devatenácti lety. V roce 2005 po přehlídce Victoria's Secret oznámila, že končí s kariérou modelky, aby se mohla více soustředit na podnikání.

Hvězdní hosté

Na přehlídku se dorazila podívat řada hvězdných hostů. Show sledovaly přímo z hlediště například zpěvačky Cardi B a Ice Spice, herečka Queen Latifah, herec Dylan Sprouse nebo třeba stylista Law Roach.

Přehlídka spodního prádla, která nemá obdoby. Zazářily Švantnerová, Mališová i Schicková:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.