Móda a krása

13. října 2024 07:30

Vanesa Havlíková

Přehlídka spodního prádla, která nemá obdoby. Zazářily Švantnerová, Mališová i Schicková

Nikol Švantnerová a další krásky předváděly spodní prádlo

Olomouc na konci září přivítala první ročník akce Fashion Glam. Jedinečná módní show se konala pod taktovkou České Miss z roku 2015 Nikol Švantnerové. Součástí večera byla i exkluzivní přehlídka spodního prádla, na které zazářily známé tváře ze světa modelingu.

Modelka Nikol Švantnerová, která žije v Olomouci a vychovává zde dceru, se rozhodla zorganizovat akci, která nemá v regionu obdoby. Večer plný módy, krásy a zábavy si nenechalo ujít mnoho známých tváří. Na přehlídkovém mole kromě Nikol dále zazářily například Karolína Mališová či Kristýna Schicková.

Čtěte také: Módní přehlídka, kterou Česko nezažilo: Na mole zazářila Krainová, Kuchařová i Pártlová

Přehlídka à la Victoria's Secret

Své modely představili návrháři Debbie Brown, atelier Poner a další. Vrcholem večera poté byla přehlídka luxusního spodního prádla značky Simone Pérèle. Nechybělo svůdné krajkové prádlo a k tomu kostýmy propracované do detailu připomínající světoznámou show Victoria's Secret.

Hosty večerem provedla zkušená moderátorka Inna Puhajková, a o hudební vystoupení se poté postarala zpěvačka Elizabeth Kopecká. Největší pozornost směřovala bezpochyby k samotné pořadatelce akce a modelce Nikol Švantnerové, která všechny kostýmy na přehlídku spodního prádla večer vytvářela a následně se také prošla po přehlídkovém mole.

Všechny okouzlila v růžovém krajkovém kompletu s ozdobami v podobě lístků a květů magnolie a především svou vypracovanou postavou. Dalšími hvězdami přehlídky byly modelky Karolína Mališová, která vynesla růžový komplet s fialovými křídly, a Kristýna Schicková. Ta oblékla černé prádlo s nápaditými doplňky v podobě tylových rukávů a třpytivých šperků. Na reportáž pořadu Showtime se můžete podívat v úvodu článku.

Podívejte se na módní přehlídku návrhářky Debbie Brown v Karlových Varech:

Sdílejte článek
Štítky krása móda Olomouc celebrity spodní prádlo Česko módní návrhář Kristýna Schicková Nikol Švantnerová Karolína Mališová umění a zábava umění, kultura, zábava a média společenská rubrika

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 13. 10. 2024

Možná je to jeden z těch dnů, kdy se vám nechce nic dělat a nemůžete se přinutit. Zatímco budete venku, nakoupíte jen tolik, abyste se postarali o nejnutnější věci, a doma budete pravděpodobně vegetovat u televize. Neciťte se kvůli tomu provinile. Takové dny potřebujeme všichni. Uklidněte se, odpočívejte a zítra budete zase ve své kůži.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.