Zahájení fashion weeku: Odvážná Vignerová, Mišík v růžové a Peroutka se šperky za milion

V nově zrekonstruovaných prostorách Clam-Gallasova paláce odstartovala podzimní edice Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Na slavnostní zahájení nejprestižnější módní události jako obvykle zavítala celá řada známých osobností. Co si na takovou akci oblékly?

Očekávanou módní událost zahájili ve čtvrtek 29. srpna zahraniční návrháři, kteří tvoří pod značkami Avenir (DE) a Dzhus (UA), na galavečeru s názvem HARPERʼS BAZAAR GALA: European Stage.

Čtěte také: Startuje podzimní edice pražského fashion weeku. Kolekci představí Němec i Polanka

Sexy Kaira Hrachovcová, Vignerová i Kašáková

Jak už to tak bývá, pozornost se kromě návrhářů ubírala také na outfity přítomných hostů. Jelikož se však jedná o událost, na které se meze při výběru outfitu nekladou a extravagance je vítaná, byla to skutečně zajímavá podívaná.

Svým outfitem zaujala herečka Kateřina Kaira Hrachovcová, která vsadila na korzetové šaty z krajky, které doplnila o síťované podkolenky, nízké kozačky a transparentní psaníčko. Se šperky to nijak nepřeháněla a zvolila pouze hodinky.

Nepřehlédnutelná byla také modelka Veronika Kašáková, která vynesla vcelku jednoduchý outfit od své oblíbené značky Anamé, kterým však všechny přítomné odzbrojila. Dlouhé upnuté černé šaty s vrásněním na jedno rameno doplnila o jednoduché šperky značky Klenota v podobě náušnic, prstýnků a mohutnějšího stříbrného náramku.

Pro elegantní oblečení černé barvy se tentokrát rozhodla většina přítomných hostů. Pozornost na sebe strhla modelka Aneta Vignerová, která oblékla outfit od návrháře Michaela Kováčika, který se skládal z dlouhé sukně s flitry a černého oversized saka, pod které si manželka scénaristy Petra Kolečka vzala krajkovanou braletku.

Mišík i Peroutka vsadili na růžovou barvu

Ne všichni však na akci zvolili černou. Zpěvák Milan Peroutka přišel na módní galavečer s manželem Dominikem a jako vždy byli stylově oblečeni. Milan tentokrát oblékl semišové sako v růžové barvě značky Paul Smith, pod které si vzal bílou košili značky Galard, dále černé společenské kalhoty a boty již zmiňované značky. Celý look pak doplnil o šperky Halada, konkrétně o prsteny a brož v hodnotě jednoho milionu korun.

Pro růžové sako se rozhodl také zpěvák Adam Mišík, kterého na módní přehlídku doprovodila jeho přítelkyně Natálie Jirásková. Ta oblékla elegantní černý overal se spadlými rameny, který doplnila o sandály na podpatku a černou kabelku na řetízku.

Připomeňte si, jak probíhala jarní edice MBPFW:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.