Zasnoubená Terezie Tománková promluvila o svatbě: Čekáme, až budeme mít více síly

Terezie Tománková promluvila o svatbě

Terezie Tománková je ostřílenou moderátorkou pořadu Partie, ale také maminkou dospívající dcery Emy a budoucí nevěstou. S partnerem Janem jim svatbu překazil covid a další nenadálé události. Jak to vypadá nyní? A co všechno na sebe sympatická novinářka prozradila v exkluzivním rozhovoru pro web Prima Ženy?

Terezie Tománková se objevila jako jeden z hostů v zábavném pořadu Inkognito. Sympatická moderátorka poskytla webu Prima Ženy rozhovor, ve kterém popsala, jak to má s plánováním svatby, a promluvila i o tom, co jí pomáhá cítit se lépe.

Mohlo by vás zajímat: Tománková se nebála zakřičet na Okamuru. Na vlastní svatbu moderátorka čeká už pět let

O ruku ji podnikatel Jan požádal v roce 2018. Jak to vypadá o několik let později? „Vypadá to pořád stejně,“ odpověděla se smíchem Terezie. „Máme se pořád stejně rádi, máme doma šaty, prstýnky... Tak asi čekáme, až budeme mít víc času, možná i víc síly něco takového organizovat. Abychom si to užili a těšili se z toho,“ sdělila moderátorka a naznačila, že jedním z důvodů je i časová vytíženost obou partnerů. „Protože v mém případě mám práce spíš víc než míň, můj partner je na tom stejně, tak jde o nějaké načasování. Abychom se v myšlenkách soustředili na to, že to je hezký den, a užili si to,“ dodala s úsměvem Terezie.

Snová svatba?

Termín svatby zatím sympatická moderátorka nemá. „Myslím, že to bude rychlé, protože plánujeme malou svatbu. Ono už je to v našem věku spíš takové, že si to chceme užít s pár našimi blízkými lidmi, s rodinou a kamarády. O nic víc vlastně nejde,“ popsala svou představu dne D moderátorka pořadu Partie Terezie Tománkové.

Čtěte také: Terezie Tománková o svém soukromí: S dcerou jsme silná dvojka. Svatba je v plánu

A jak by měla vypadat její vysněná svatba? „Aby bylo hezké počasí, aby si to všichni užili, aby tam všichni přišli, aby byli zdraví a aby s námi strávili pár hodin,“ prozradila maminka dcery Emy své představy. Pro moderátorku je důležité především to, aby se všichni sešli a prožili jejich šťastný den společně.

Péče o zevnějšek

Na televizních obrazovkách je Tománková vždy dokonale upravená a působí naprosto profesionálně. V čem se cítí nejlépe doma?

„Jsem ráda upravená, ráda nosím šaty i doma, v teplákách doma moc neběhám,“ zasmála se Terezie, která ale dodala, že je úplně normální. „Myslím, že je to důležité pro nás ženy, že o sebe pečujeme a že jsme samy se sebou spokojené. Často se to přenáší z vnějšku dovnitř a obráceně. Když nemáme pocit, že dobře vypadáte, odráží se to i v naší duši a obráceně. Někdy se to daří líp, někdy hůř, to všechny známe, že jsou limitované situace a čas a tak dále. Ale je to propojené a pro mě jako pro ženu hrozně důležité,“ dodala Terezie.

Přepínání mezi prací a osobním životem je občas náročné

V pořadu Partie Terezie Tománkové moderátorka vyzpovídává politiky, což často vyžaduje velice striktní reakce a také odhad na lidi. Sama novinářka přiznává, že nesnáší lhaní a že ho dost často u lidí rozpozná. Jak se jí daří přepínat mezi pracovním životem a tím osobním?

Mohlo by vás zajímat: Tománková se nebála zakřičet na Okamuru. Na vlastní svatbu moderátorka čeká už pět let

„Řekla bych, že se mi to daří spíš hůř,“ uvedla se smíchem Tománková. „Nemám ráda jakékoliv vytáčení a ani zabrzděnou komunikaci. Mám ráda, když odsýpá a je produktivní, což občas nejde. I v mezilidských vztazích na vás člověk někdy nemá náladu a nechce problémy řešit, tak jsem někdy taková urputná,“ pronesla upřímně moderátorka.

Sdílejte článek
Štítky moderátorka FTV Prima práce rozhovor CNN Prima NEWS Terezie Tománková Partie Terezie Tománkové celebrity Inkognito svatba

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.