Celebrity

19. března 2024 13:35

Eliška Reiglová

Brambrdle či paví oka. Zdeněk Pohlreich zavzpomínal na gastrohříchy slavných

Gastrohříchy slavných – Máme rádi Česko

Vůbec poprvé došlo v oblíbené soutěži v čele s kapitány Jakubem Prachařem a Vojtou Kotkem k tomu, že moderátor jako prvního představil někoho jiného než právě je. Svou přítomností a humorem další hosty oblažil šéfkuchař Zdeněk Pohlreich, který se mimo jiné rozpovídal o největších gastronomických prohřešcích českých celebrit.

Ve speciálu oblíbené show Máme rádi Česko se soutěžící střídají, kapitáni zůstávají stejní, ale název byl tentokrát lehce pozměněn na Máme rádi šéfa. To nic nezměnilo na tom, že Vojta Kotek a Jakub Prachař opět bojovali o každý možný bod a zcela pochopitelně si oba přáli vyhrát. Jeden z nich měl nicméně na své straně pravděpodobně největší české gastronomické eso.

Zatímco Zdeněk Pohlreich se postavil do týmu Jakuba Prachaře, Vojta Kotek vedle sebe měl Ivana Vodochodského, který svého času býval velkou televizní hvězdou v oblasti gastronomie. S vařečkou koneckonců stál u plotny na obrazovkách léta. A mnohdy mu sekundovaly známé osobnosti, které i s vlastními recepty předváděly, co v kuchyni umí.

Brambrdle a paví oka

„Jak na tom jsou opravdu čeští herci a obecně umělci s vařením? Protože to byl hrozný trend, než jsi přišel ty, že v televizi vařili jenom herci a zpěvačky,“ optal se Libor Bouček Pohlreicha, který se jakožto ostřílený expert ve svém oboru ujal také role porotce v novém pořadu Česko na grilu.

„Moc hezky jim to šlo. Já vlastně úplně nevím, jestli bych měl zmiňovat nějaká jména,“ zasmál se oblíbený šéfkuchař, kterého Patricie Pagáčová hlasitě pobídla k tomu, aby se nezdráhal a slavná jména prozradil. „Tak třeba nějaký recept, který tě zaujal?“ zeptal se už opatrněji moderátor v show Máme rádi Česko, kterou můžete sledovat každý pátek večer na Primě. A zdálo se, že kápnul na správnou notu.

„Já si vybavuju krušnohorské brambrdle už zesnulého Náhlovského, dej mu pánbůh žitnou s rumem. Pak pivní štrúdl, myslím že Honzy Rosáka. Nezapomenutelná paví oka Jiřiny Bohdalové…“ prozradil za hlasitého smíchu všech přítomných Pohlreich, kterému takových receptů v hlavě zjevně uvízlo dost.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.