Celebrity

2. listopadu 2022 10:35

redakce Prima Ženy

Prasátko už bohužel neuvidí. Legendární vánoční reklamu zasáhlo nečekané úmrtí

Po dlouhé nemoci zemřel kreativec Robert Peňažka, který už navždy zůstane spojený s legendární vánoční reklamou, která dělá radost televizním divákům více než 19 let.

Kdo by tušil, že reklama na oblíbený nápoj se bez přehánění stane jedním ze symbolů televizních Vánoc. „Ne, ne, já nemusím, já už ho vidím,“ je věta, která umí vyvolat úsměv na rtech diváků i po devatenácti letech.

Autorem legendární scény byl Robert Peňažka. Ten se letos na své dílo už bohužel nepodívá. Podle informací webu Blesk.cz zemřel po dlouhé nemoci 1. listopadu.

„Nebyl vůbec záměr vytvořit legendární kampaň, ale záměr byl přijít s dobrou vánoční kampaní. To je ta hlavní ingredience. Když to uděláš dobře, tak se ti to vrátí a má to šanci stát se legendou,“ vzpomínal sám autor v roce 2020 v podcastu MH Minutes.

Holčičku si zahrála Sandra Flemrová

Vánoční reklama se natáčela v roce 2003 nedaleko Mladé Boleslavi. Sníh nebyl skutečný, ale jednalo se o umělou náhražku. V roli tatínka se objevil herec Josef Polášek, jako malá holčička zazářila talentovaná Sandra Flemrová.

Reklama může být i nebezpečná:

Sdílejte článek
Štítky reklama nemoc Vánoce úmrtí Kofola vánoční reklama Robert Peňažka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.