Celebrity

14. listopadu 2023 17:50

Tomáš Durčák

Zlatý hoch z Nagana provdal dceru. Vzala si americkou přítelkyni

Je to už 25 let, co hokejista Richard Šmehlík spolu s dalšími členy české reprezentace přivezl z Nagana olympijské zlato. Nyní si může odškrtnout další velký úspěch. Jeho jednatřicetiletá dcera totiž na začátku listopadu konečně řekla ano své životní lásce. Provdala se za svou dlouholetou partnerku Ashley.

Šmehlíkovi ve Spojených státech zapustili hluboké kořeny. Richard zde dlouhá léta hrál NHL v Buffalu ve státě New York a i po odchodu do hokejového důchodu se ve městě, na nějž si zvykl, rozhodl zůstat. Velkou část dětství i prakticky celou dospělost v USA zažila i jeho dcera Adéla, která se nyní za oceánem také provdala. „Byl to absolutně nejlepší víkend mého života,“ napsala Ashley na sociálních sítích.

Mohlo by vás zajímat: Můj táta přivezl domů zlato! Děti hrdinů z Nagana řekly, jak vnímaly zázrak na ledě

Nejlepší kamarádka nevěsty sdílela fotky ze svatby na Facebooku, díky čemuž můžeme do nitra veselky Švehlíkovy dcery, která řekla ano Ashley Yerdon, nahlédnout. Je z nich například patrné, že zatímco jednatřicetiletá Adéla se vdávala ve svatebních šatech, její nastávající partnerka zvolila ke krátkým vlasům a černým náušnicím kalhoty, sako, bílou košili a polobotky.

Tatínek Richard Šmehlík je nepochybně rád, že jeho dcera našla životní štěstí. On sám se mezitím po pověšení bruslí na hřebík věnuje své další životní vášni – zvířatům. Čtyřnohé domácí mazlíčky má tak rád, že nedaleko Buffala dokonce provozuje psí hotel, kam mohou majitelé své psy odkládat, pokud například jedou na dovolenou.

Čtěte také: Emigrace Petra Svobody chtěla odvahu. Před totalitou prchal jen s několika kousky oblečení

Zlatý olympionik z Nagana vychoval v USA ještě druhou dceru, která se jmenuje Jessica. Na vnoučata si však asi ještě chvíli počká, novomanželky Adéla a Ashley totiž zatím ve společné domácnosti vychovávají dle sociálních sítí pouze psa a trojici koček.

Jak dnes žijí zlatí hoši z Nagana?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.