Znamení, která nejvíce ovlivní březnové novoluní: Na pozoru by se měly mít Ryby i Panny

Novoluní představuje čas nových začátků, obnovy a příležitostí k osobnímu růstu. Každý z nás může pociťovat jeho vliv jiným způsobem, ale některá znamení mohou být zvláště citlivá na energii, kterou toto novoluní přináší. Pro to březnové novoluní jsou to Ryby, Panny, Střelci a Blíženci.

Přesné novoluní nastane 10. března v 10 hodin. Vládnout mu bude mystické a tajemné znamení Ryb, a vy jej můžete využít k meditacím a také k ponoření se do svého vnitřního světa. Jen tak můžete přijít na to, po čem ve svém životě toužíte, jaké jsou vaše stále ještě nenaplněné sny a tužby, a začít tak na nich pracovat. Ryby jsou také nejkreativnějším znamením zvěrokruhu, takže nastává čas vrhnout se na nějakou tvůrčí činnost. Vyzkoušejte malování, keramiku nebo napsat svůj vlastní příběh. Fantazii se rozhodně meze nekladou, a možná budete překvapeni, jaké skryté talenty ve vás dřímají.

Jako vždy i toto novoluní ovlivní některá znamení méně a některá více. Tady jsou ta, pro které může být toto novoluní zlomové.

Ryby

Pro Ryby může březnové novoluní představovat intenzivní období emocionálního uzdravení a duchovního růstu. Pokud jste dosud měli nějaké trápení nebo problémy ve vztahu, během novoluní se vám podaří vše vyřešit, nebo alespoň přijmout a zpracovat tak, abyste se již více netrápili. Jen je potřeba zbavit se starých okovů a vzorců, které neustále opakujete, i když víte, že vám nedělají dobře. Využijte sílu novoluní a začněte svůj život nově.

Čtěte také: Znamení, která ráda utrácí peníze: Vodnáři a Střelci šetřit rozhodně neumí

Panny

Panny mohou během tohoto novoluní pocítit zvýšenou potřebu péče o své zdraví. Na přetřes mohou přijít také pracovní záležitosti. Změny jsou na cestě a vám se možná v první chvíli nebudou líbit. Ale pokud se jich nebudete bát a nebudete se jim bránit, zjistíte, že jde o změny, které jsou k lepšímu a přinesou vám úspěch a zaslouženou odměnu. Toto novoluní vám otevírá dveře k novým příležitostem, tak je chytněte za pačesy a využijte.

Střelci

Pro Střelce může být březnové novoluní naopak časem zastavení. Dobou, kdy jim náhle dojde, že se neustále za něčím ženou, snaží se zažívat jedno dobrodružství za druhým, ale zapomínají přitom na svou rodinu i kamarády. Pokud o ně nechcete přijít, a vězte, že právě během novoluní může dojít k nějakým nepříjemným hádkám nebo sporům, které by mohly skončit i rozchodem, měli byste začít poslouchat, co vám říkají. Možná budete mít pocit, že nic nedává smysl, ale když se na chvíli zastavíte, uvidíte svět i svůj život z nové perspektivy.

Mohlo by vás zajímat: Ženy podle znamení horoskopu: Ryby jsou soucitné, Panny praktické

Blíženci

Pro Blížence může být novoluní časem nových začátků a možností k osobnímu růstu a transformaci. Jen je velmi důležité naslouchat své intuici a otevřít se novým příležitostem, které se v tomto období mohou objevit. Možná budete nuceni začít znovu studovat nebo absolvovat nějaký nový kurz. Sice se vám nebude chtít, ale nově získané vědomosti vám pomohou změnit vaši kariéru. A mimo to vás čekají také nová setkání.

Jaký bude březen podle výkladu karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.