Znamení, která nejvíce ovlivní únorový úplněk: Štírům a Vodnářům se splní sny

Úplňkové energie působí velmi silně na všechny bez rozdílu, ale některá znamení budou ovlivněna přece jen o trochu více než ostatní. Co můžete čekat od únorového sněžného úplňku a kdo jeho sílu pocítí nejvíce?

Přesný úplněk nastane 24. února ve 13 hodin a 30 minut. Ale jeho energii jste mohli pociťovat již několik dní zpět a nejspíš budete ještě i pár dní po jeho uplynutí. Únorový úplněk je ovlivněn pracovitým, pořádkumilovným a perfekcionistickým znamením Panny a zasáhne nejvíce právě tato čtyři znamení zvěrokruhu.

Rak

Raci jsou známí svou citlivostí a sklony k silným emocionálním prožitkům, což může únorový úplněk ještě více umocnit. Na jedné straně mohou pociťovat velmi silné propojení s blízkými osobami, na druhé straně může přijít také nevysvětlitelné napětí, možná až úzkost. Zkuste se na chvíli zastavit a prostě jen být. Vychutnejte si čas s rodinou, aniž byste v sobě zbytečně tvořili černé scénáře. Nejlépe vám bude v náruči milované osoby.

Lvi

Pro Lvy může být únorový sněžný úplněk časem intenzivního sebepozorování a sebereflexe. Může se pro ně stát dobou, kdy přehodnotí své cíle a ambice a budou hledat nové směry, které by je posunuly vpřed. Také mohou cítit velmi silné nutkání vyjadřovat své nejniternější pocity a myšlenky. Ovšem dejte si pozor, abyste při vší té upřímnosti někomu zbytečně neublížili slovem.

Čtěte také: Velký horoskop na březen: Panny čekají změny, Ryby stěhování

Štír

Pro Štíry může být tento úplněk intenzivním a transformačním obdobím. Štíři mají sklony k hlubokým emocím a jsou velmi vášniví, a tento úplněk může tyto emoce ještě více zvýraznit. Využijte sílu úplňku a pusťte se do věcí, o kterých jste dosud jen snili. Buďte otevření novým možnostem a příležitostem, díky kterým můžete dosáhnout svých snů. Tento úplněk pro vás může být velmi klíčový především v pracovní oblasti.

Vodnář

Vodnáři jsou obvykle známí svou originalitou a touhou po svobodě. A únorový úplněk pro ně může být časem, kdy se cítí ještě více napojeni na svou intuici a duchovní stránku. Nejspíš ucítíte silné propojení s vesmírem a neutuchající touhu jít za svými sny, ideály a přesvědčeními. Pokud to uděláte, podaří se vám je přenést do reality.

Jaký bude březen podle karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.