Znamení, která nejvíce ovlivní únorový úplněk: Štírům a Vodnářům se splní sny

Úplňkové energie působí velmi silně na všechny bez rozdílu, ale některá znamení budou ovlivněna přece jen o trochu více než ostatní. Co můžete čekat od únorového sněžného úplňku a kdo jeho sílu pocítí nejvíce?

Přesný úplněk nastane 24. února ve 13 hodin a 30 minut. Ale jeho energii jste mohli pociťovat již několik dní zpět a nejspíš budete ještě i pár dní po jeho uplynutí. Únorový úplněk je ovlivněn pracovitým, pořádkumilovným a perfekcionistickým znamením Panny a zasáhne nejvíce právě tato čtyři znamení zvěrokruhu.

Rak

Raci jsou známí svou citlivostí a sklony k silným emocionálním prožitkům, což může únorový úplněk ještě více umocnit. Na jedné straně mohou pociťovat velmi silné propojení s blízkými osobami, na druhé straně může přijít také nevysvětlitelné napětí, možná až úzkost. Zkuste se na chvíli zastavit a prostě jen být. Vychutnejte si čas s rodinou, aniž byste v sobě zbytečně tvořili černé scénáře. Nejlépe vám bude v náruči milované osoby.

Lvi

Pro Lvy může být únorový sněžný úplněk časem intenzivního sebepozorování a sebereflexe. Může se pro ně stát dobou, kdy přehodnotí své cíle a ambice a budou hledat nové směry, které by je posunuly vpřed. Také mohou cítit velmi silné nutkání vyjadřovat své nejniternější pocity a myšlenky. Ovšem dejte si pozor, abyste při vší té upřímnosti někomu zbytečně neublížili slovem.

Čtěte také: Velký horoskop na březen: Panny čekají změny, Ryby stěhování

Štír

Pro Štíry může být tento úplněk intenzivním a transformačním obdobím. Štíři mají sklony k hlubokým emocím a jsou velmi vášniví, a tento úplněk může tyto emoce ještě více zvýraznit. Využijte sílu úplňku a pusťte se do věcí, o kterých jste dosud jen snili. Buďte otevření novým možnostem a příležitostem, díky kterým můžete dosáhnout svých snů. Tento úplněk pro vás může být velmi klíčový především v pracovní oblasti.

Vodnář

Vodnáři jsou obvykle známí svou originalitou a touhou po svobodě. A únorový úplněk pro ně může být časem, kdy se cítí ještě více napojeni na svou intuici a duchovní stránku. Nejspíš ucítíte silné propojení s vesmírem a neutuchající touhu jít za svými sny, ideály a přesvědčeními. Pokud to uděláte, podaří se vám je přenést do reality.

Jaký bude březen podle karet?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.